Oppdag det unike Thailand

Kultur, natur og aktiviteter

De fleste kjenner Thailand som en sol- og badedestinasjon, men landet kan friste med langt mer enn bare flotte strender.

Gå på fotturer i fjellene i nord eller dra på sykkelferie i sør. La de lokale bøndene lære deg hvordan ris dyrkes ved å ta steget ut i Sukhotais rismarker, eller bli kjent med de thailandske elefantene på dyrevennelig elefantcamp. Reiser du direkte til Phuket og Krabi, hvorfor ikke kombinere de lekre strendene i sør med naturopplevelser i den spektakulære nasjonalparken Khao Sok?

Under har vi samlet spennende utflukter og skreddersydde programmer som vil kunne gi deg et gløtt inn i det ekte Thailand. Best av alt, turene kan enkelt kombineres med badeferie. La våre erfarne reiserådgivere hjelpe deg å skreddersy den perfekte kombinasjonen av badeferie og opplevelser!

Bangkok og sentrale Thailand:

Thailands hovedstad byr på eksotiske storbyopplevelser ulikt noen annen. Fra rimelig gatemat til noen av Asias beste gourmetrestauranter, fra moderne kjøpesentre til lokale markeder, fra den kaotiske trafikken i byens gater til det eksotiske dagliglivet i Bangkoks nettverk av kanaler.

Grand Palace og båttur i byens kanaler er gjerne obligatoriske høydepunkter for førstegangsreisende, men om du har et ønske om å bli bedre kjent med en av våre favorittbyer, hva med å oppleve Chinatown fra sykkelsetet eller besøke togmarkedet i Mae Klong? Etter solnedgang viser byen seg fra sin beste side. Benytt kvelden til å nyte et glass champagne med et av byens beste middagscruise – Supanniga. Og om du er av den matglade typen – gå for all del ikke glipp av vår favorittrestaurant i Bangkok – Issaya Siamese Club.

Opplev Bangkok fra sin beste side med et cruise på Chao Phrao-elven.

Bangkok egner seg også som utgangspunkt for å bli kjent med det vakre og historiske River Kwai-området på grensen mot Myanmar. Bo på et av våre flåtehotell, hvor du når som helst kan hoppe uti elven for en forfriskende dukkert.

> Se vår 3-dagerstur til River Kwai her.
> Se vår 5-dagerstur til River Kwai og Sangkhlaburi.

Ved River Kwai kan du selvsagt se den berømte broen fra andre verdenskrig, men også oppleve en tur på Burma-jernbanen. 

> Se vårt familietilbud i vinter til River Kwai med badeferie i Hua Hin.

Er du av den aktive typen? Fra Bangkok kan vi nå tilby sykkelturer til Phuket:
> Fra Bangkok til Phuket med landeveissykkel – 13 dager/12 netter.

Nord-Thailand:

I det grønne nord venter flott natur, fascinerende kultur og vennlige mennesker. Det beste utgangspunktet for å oppleve det nordlige Thailand er den laidbacke byen Chiang Mai med sine gullbelagte templer og mange markeder. I Nord-Thailands største by anbefaler vi at du oppholder deg i minimum 3 netter, men bli gjerne lengre. Her er et rikt tilbud av opplevelser og aktiviteter.

Chiang Mai kan også kombineres med Chiang Rai mot grensen til Laos og Myanmar. Den hyppige flyforbindelsen gjør det enkelt å kombinere landsdelen med strendene i sør.

Vask og skrubb av elefantene i Chiang Mai.

Bli med på dyrevennlig elefantcamp for bading og skrubbing av Thailands nasjonaldyr, dra på foodietur i Chiang Mai eller opplev de vakre tempelruinene i den gamle hovedstaden Sukhothai. Dette er bare noe av det som er inkludert i våre spesialsydde opplevelsespakker.

> Se vår opplevelsespakke i Chiang Mai – 4 dager/3 netter.
> Se vår kombinasjonstur til Chiang Rai og Chiang Mai.
> Se vår 7-dagerstur fra Sukhothai til Chiang Mai.

På fottur i fjellene i Nord-Thailand.

Fjellene i og rundt Chiang Mai er hjem til et mangfold av forskjellige fjellstammer, og fotturer med overnatting i lokale fjell-landsbyer er en flott måte å bli kjent med deres kultur.

> Trekking i Chiang Mai – 2 dager/1 natt
> Trekking og sykkeltur – 3 dager/2 netter
> Trekking for familie – 2 dager/1 natt

Husk at vi skreddersyr etter ønske og kan flette inn de opplevelsene du måtte ønske. Det er bare å spørre oss om råd og tips! Vi koordinerer alt av transport, overnatting og utflukter for deg.

Sør-Thailand

De fleste besøkende til Smilets land legger reisen til strendene i sør. Men visste du at kun få timer unna de kjente badestrendene i Phuket og Krabi venter spennende opplevelser i verdens eldste regnskog? Vi kan tilby overnattingspakker på flåtehotell i spektakulære omgivelser på Chiew Larn-innsjøen, og vi kan tilby familievennlige pakker til Elephant Hills.

På 500 Rai Floating Resort kan vi tilby pakker på både 2 og 3 dager.

> 2-dagers utflukt til Khao Sok med opphold på flåtehotellet 500 Rai.
> 3-dagers utflukt til Khao Sok med opphold på flåtehotellet 500 Rai.

> Se også vårt reiseforslag Bangkok + skjulte perler i sør!

Elephant Hills tilbyr dyrevennlige elefantopplevelser og komfortable overnattingsfasiliteter.

Utforsk regnskogen i fantastiske Khao Sok mens du bor på den prisvinnende elefant- og jungelcampen Elephant Hills. Vi kan tilby overnattingspakker med forskjellig varighet og innhold. Som med utfluktene til 500 Rai lar pakkene seg enkelt kombinere med badeopphold i Sør-Thailand.

> Elephant Hills: junglesafari – 2 dager/1 natt.
> Elephant Hills: junglesafari – 3 dager/2 netter.
> Elephant Hills: jungle- og lakesafari – 3 dager/2 netter.

> Nyhet! Sykkelferie i Sør-Thailand!

Som du kan se har Thailand langt mer å tilby enn bare strender. Med over 35 års erfaring vet vi hvordan du skal få det beste ut av din reise til Smilets land. Fra fotturer i fjellene i Nord-Thailand til øyhopping i Krabis spektakulære skjærgård, fra utsøkte matopplevelser i Bangkok til privat bryllup på en øde paradisstrand.

La våre erfarne reiserådgivere hjelpe deg med å skreddersy din reise!

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev