Oppdag det unike Thailand

Kultur, natur og aktiviteter

De fleste kjenner Thailand som en sol- og badedestinasjon, men landet kan friste med langt mer enn bare flotte strender.

Gå på fotturer i fjellene i nord eller dra på sykkelferie i sør. La de lokale bøndene lære deg hvordan ris dyrkes ved å ta steget ut i Sukhotais rismarker, eller bli kjent med de thailandske elefantene på dyrevennelig elefantcamp. Reiser du direkte til Phuket og Krabi, hvorfor ikke kombinere de lekre strendene i sør med naturopplevelser i den spektakulære nasjonalparken Khao Sok?

Under har vi samlet spennende utflukter og skreddersydde programmer som vil kunne gi deg et gløtt inn i det ekte Thailand. Best av alt, turene kan enkelt kombineres med badeferie. Våre erfarne reiserådgivere kjenner Thailand godt og kan hjelde deg i å skreddersy den perfekte kombinasjonen av badeferie og opplevelser!

Bangkok og sentrale Thailand:

Thailands hovedstad byr på eksotiske storbyopplevelser ulikt noen annen. Fra rimelig gatemat til noen av Asias beste gourmetrestauranter, fra moderne kjøpesentre til lokale markeder, fra den kaotiske trafikken i byens gater til det eksotiske dagliglivet i Bangkoks nettverk av kanaler.

Grand Palace og båttur i byens kanaler er gjerne obligatoriske høydepunkter for førstegangsreisende, men om du har et ønske om å bli bedre kjent med en av våre favorittbyer, hva med å oppleve Chinatown fra sykkelsetet eller besøke togmarkedet i Mae Klong? Etter solnedgang viser byen seg fra sin beste side. Om du er av den matglade typen – gå for all del ikke glipp av vår favorittrestaurant i Bangkok – Issaya Siamese Club.

Opplev Bangkok fra sin beste side med et cruise på Chao Phrao-elven.

Bangkok egner seg også som utgangspunkt for å bli kjent med det vakre og historiske River Kwai-området på grensen mot Myanmar. Bo på et av våre flåtehotell, hvor du når som helst kan hoppe uti elven for en forfriskende dukkert.

> Se vår 3-dagerstur til River Kwai her.

Ved River Kwai kan du selvsagt se den berømte broen fra andre verdenskrig, men også oppleve en tur på Burma-jernbanen. 

Nord-Thailand:

I det grønne nord venter flott natur, fascinerende kultur og vennlige mennesker. Det beste utgangspunktet for å oppleve det nordlige Thailand er den laidbacke byen Chiang Mai med sine gullbelagte templer og mange markeder. I Nord-Thailands største by anbefaler vi at du oppholder deg i minimum 3 netter, men bli gjerne lengre. Her er et rikt tilbud av opplevelser og aktiviteter.

Chiang Mai kan også kombineres med Chiang Rai mot grensen til Laos og Myanmar. Den hyppige flyforbindelsen gjør det enkelt å kombinere landsdelen med strendene i sør.

Vask og skrubb av elefantene i Chiang Mai.

Bli med på dyrevennlig elefantcamp for bading og skrubbing av Thailands nasjonaldyr, dra på foodietur i Chiang Mai eller opplev de vakre tempelruinene i den gamle hovedstaden Sukhothai. Dette er bare noe av det som er inkludert i våre spesialsydde opplevelsespakker.

> Se vår opplevelsespakke i Chiang Mai – 4 dager/3 netter.
> Se vår kombinasjonstur til Chiang Rai og Chiang Mai.

På fottur i fjellene i Nord-Thailand.

Fjellene i og rundt Chiang Mai er hjem til et mangfold av forskjellige fjellstammer, og fotturer med overnatting i lokale fjell-landsbyer er en flott måte å bli kjent med deres kultur.

> Trekking i Chiang Mai – 2 dager/1 natt
> Trekking og sykkeltur – 3 dager/2 netter
> Trekking for familie – 2 dager/1 natt

Husk at vi skreddersyr etter ønske og kan flette inn de opplevelsene du måtte ønske. Det er bare å spørre oss om råd og tips! Vi koordinerer alt av transport, overnatting og utflukter for deg.

Sør-Thailand

De fleste besøkende til Smilets land legger reisen til strendene i sør. Men visste du at kun få timer unna de kjente badestrendene i Phuket og Krabi venter spennende opplevelser i verdens eldste regnskog? Bo i luksustelt midt i jungelen eller opplev den spektakulære Chiew Larn-innsjøen på flåtehotell!

Bo på flåtehotell på Chiew Larn-innsjøen.

Det beste stedet å oppleve Khao Sok er på den prisvinnende elefant- og junglcampen til Elephant Hills. Her venter spennende og varierte naturopplevelser samtidig som du får sjansen til å bli kjent med thailands nasjonaldyr, elefanten. Elephant Hills tilbyr med sine luksustelt god standard, og kan i tillegg tilby overnatting på innsjøen. Elephant Hills passer både voksne og barn.

> Elephant Hills: junglesafari – 2 dager/1 natt.
> Elephant Hills: junglesafari – 3 dager/2 netter.
> Elephant Hills: jungle- og lakesafari – 3 dager/2 netter.

Elephant Hills tilbyr dyrevennlige elefantopplevelser og komfortable overnattingsfasiliteter.

På Chiew Larn-innsjøen kan vi også tilby overnattingspakker på 500 Rai.

> 2-dagers utflukt til Khao Sok med opphold på flåtehotellet 500 Rai.
> 3-dagers utflukt til Khao Sok med opphold på flåtehotellet 500 Rai.

Pakkene til både Elephant Hills og 500 Rai lar seg enkelt kombinere med badeopphold i Sør-Thailand.

Med over 35 års erfaring vet vi hvordan du skal få det beste ut av din reise til Smilets land. Fra fotturer i fjellene i Nord-Thailand til øyhopping i Krabis spektakulære skjærgård, fra utsøkte matopplevelser i Bangkok til privat bryllup på en øde paradisstrand. La våre erfarne reiserådgivere hjelpe deg med å skreddersy din Thailand-reise!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: