Elephant Hills – jungelsafari 2 dager/1 natt

Ta et avbrekk fra strendene i sør for å utforske regnskogen i Khao Sok og bli kjent med thailands nasjonaldyr på den prisvinnende elefant- og jungelcampen Elephant Hills.

> Se også: Elephant Hills 3-dagers junglesafari!
> Se også: Elephant Hills 3-dagers jungle- og lakesafari!

Kun et par timer unna badestrendene i Krabi, Phuket og Khanom finner du Khao Sok, en av Thailands vakreste nasjonalparker. Her i regnskog tilbyr Elephant Hills opphold og opplevelser i både jungelen og på den kunstige innsjøen Cheow Larn. Overnatting i luksustelt sørger for et komfortabelt opphold samtidig som du kommer tett på naturen. Ikke minst får du sjansen til å stifte nærmere bekjentskap med de thailandske elefantene.

Elephant Hills elefantcamp har vunnet en rekke priser for sitt arbeid, og her kan du ta del i unike elefantopplevelser i visshet om at fokuset er 100% på dyrenes velferd. Elephant Hills tilbyr derfor ikke elefantridning, men du vil til gjengjeld få en langt tettere og mer interaktiv elefantopplevelse.

Elephant Hills sin elefantcamp i vakre Khao Sok.

Elephant Hills tilbyr spennende og varierte programmer på 2 til 4 dager. Utfluktene passer utmerket for både par og familier, og teltene er romslige nok for en familie på 4. Gunstige rabatter gis dessuten for barn fra 4 til 15 år. Elephant Hills sørger også for transport til og fra de mest populære badestedene i sør (se lenger ned for info).

Program: 

Dag 1:
Henting på flyplassen eller ditt hotell i sør (se lenger ned for mer informasjon). Etter innsjekk venter et møte med elefantene og «The Elephant Experience»* etterfulg av kanosafari på Sok-elven. På kveldstid tilbyr Elephant Hills aktiviteter som filmvisning, danseoppvisning og matlagingsdemonstrasjon.

*Elephant Experience: I nærkontakt med elefantene lærer man mahoutenes hemmeligheter, forbereder et av dagens måltider, mater de og ser de bade. Elephant Hills får man virkelig komme tett på disse majestetiske dyrene – en opplevelse som både store og små sent vil glemme.

Stift nærmere bekjentskap med de thailandske elefantene.

Dag 2:
Etter frokost venter fottur i områdets unike jungelområde. Få en innføring i både planter og dyreliv i en av verdens eldste regnskoger. Etter endt utflukt og utsjekk går turen videre til ditt hotell eller flyplass.

Regnskogen byr på et mangfoldig dyreliv.

Priser: 
Ved to reisende: fra kr 4 900,- pr person.
Barn 4-15 år: fra kr 2 450,- pr barn. 

BARN GRATIS: I lavsesongen (mai, juni, september) tilbyr Elephant Hills som regel gratis opphold og mat for barn.

Elephant Hills tillater ikke opphold for barn under 4 år.

Prisene inkluderer overnatting, måltider, utflukter som i program med engelsktalende guide. Fellestransport er inkludert fra følgende steder: Phuket, Khao Lak, Krabi, Khanom og Koh Samui.

Pakketips:
Ha med gode sko, lette og dekkende bomullsklær, regntøy, solkrem, myggmiddel og et ekstra klesskift. Det blir også anledning til å bade så ta med badetøy og håndkle. Om dere har hotellopphold på samme hotell før og etter turen, så kan dere la hovedbagasjen stå igjen slik at dere kan pakke lett for turen til Elephant Hills.

Elephant Hills har få rom og er meget populært, så det anbefales at man er ute i god tid med bestilling.

Vi tar forbehold om endringer i program og priser som følge av f.eks. skiftende valutakurser.

Teltene er komfortable og romslige med plass til 2 voksne og 2 barn under 16 år.

Morgenstund på Elephant Hills.

Elephant Hills kan også tilby turer med og uten overnatting på innsjøen Cheow Larn.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: