Bangkok krever innsats av deg som turist, det være seg i trafikken, på de store tempelområdene eller i de mange varehusene og ikke minst ute i Bangkoknatten.

Bangkok er en stor by med rundt ti millioner innbyggere. Byen har ikke noe egentlig sentrum og kan virke kaotisk, overveldende og ikke minst varm og forurenset. 1000 nye biler settes på veien hver dag! Er den verdt innsatsen? Til det må vi svare et ubetinget ja! En reise til Bangkok gir deg noe av det mest spennende Thailand har å by på. Det er Bangkok som har det største utvalget i mat og Thailands beste restauranter, de største og flotteste varehusene, de største tempelområdene, de mest trendy diskotekene og det heftigste nattelivet og er du her lørdag eller søndag kan du gå på Thailands største weekendmarked Chatuchak hvor du finner rundt 3000 butikker.

I tillegg kan du finne små pusterom, som Jim Thompson’s hage, en båttur på elva eller de små klongene som fortsatt finnes i byen som tidligere ble kalt østens Venezia. Opplev markeder som bugner av blomster, frukt og grønnsaker, eller de trange smugene i Chinatown som har mat du aldri har sett, smakt eller har tenkt du skal smake på. Kjøp nudler fra et gatekjøkken eller slapp av med en cappuccino på Starbucks.

Bruk litt tid på Bangkok og du vil finne ut at den har noe å by på for alle. Du kan reise til Bangkok igjen og igjen og det vil alltid være nye ting å oppleve. Pass på å sette av nok dager i Bangkok slik at du kan få med deg noen av de spennende utfluktene. Bestiller du de sammen med reisen ordner vi alt for deg og du blir hentet på hotellet, enkelt og greit.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev