Maldivene

Lurer du på noe?

Ole skreddersyr reisen din

Ole skreddersyr reisen din

Drømmer du om å reise til Maldivene og nyte det gode liv på en nydelig øy? La oss hjelpe deg med å gjøre feriedrømmen til virkelighet.

Ønsker du deg et reisemål med blått hav og lekre strender? Maldivene er det perfekte stedet hvis du ønsker å unne deg en ekstra flott ferieopplevelse. Dette er virkelig er stedet for å nyte late dager i solen, spise godt, legge seg til lyden av bølgeskulvp, og våkne til en vakker utsikt. Rett og slett nyte det gode liv! Er du glad i å dykke eller snorkle? Da kan vi love at du kommer til å kose deg her.

Maldivene består av hele 1192  øyer. Det er hotell på mange av dem, mens andre øyer er idylliske sandbanker uten bebyggelse. Noen av øyene kan du nå med båt fra flyplassen, mens sjøfly bringer deg til de øyene som ligger litt lengre borte.

Vi ønsker at du skal slippe å ordne mer av det praktiske enn det du selv ønsker. Derfor setter vi gjerne sammen en komplett pakkereise til Maldivene med all inclusive eller «så mye du vil-inclusive». Vi ordner alle detaljene for deg, slik at du kan konsentrere deg mest om å pakke kofferten og glede deg til reisen du har drømt om.

Vil du fylle på denne herligheten med innholdsrike opplevelser? Da anbefaler vi å legge turen innom Sri Lanka for å oppleve både natur og kultur først og så avslutte med et opphold på Maldivene.

Snakk med oss om reisen dit, vi har kunnskapen og vet hvor du bør reise.

Velkommen til et virkelig paradis!

 

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: