Maldivene

Reiser til Maldivene

Reisetid

Ca. 14 timer

Beste årstid

Hele året

Tidsforskjell

3/4 timer

Drømmer du om å reise til Maldivene? Vi har plukket ut de fineste reisemålene for deg. Se reiseforslag og start planleggingen av drømmeferien din til Maldivene nå.

Blått hav. Lekre strender. Maldivene er det ultimate sted for å unne seg en ekstra flott ferieopplevelse. Dette er virkelig er stedet for å nyte late dager i solen, spise godt og våkne til en vakker utsikt. Rett og slett nyte det gode liv!

Små og store reiseopplevelser på Maldivene

Maldivene er mer enn late dager på kritthvite strender. Det er mye å oppleve både over og under vann. Er du glad i å dykke eller snorkle? Da kan vi love at du vil du kose deg hvis du tar turen til Maldivene. I det glassklare, varme vannet kan du oppleve både koraller og eksotiske fisker og planter.

Maldivene består av hele 1192  øyer. Det er hotell på mange av dem, mens andre øyer er idylliske sandbanker uten bebyggelse. Noen av øyene kan du nå med båt fra flyplassen, mens sjøfly bringer deg til de øyene som ligger litt lengre borte. For deg som vil oppleve det lille ekstra, anbefaler vi at du legger turen innom Sri Lanka for å oppleve både natur og kultur før du avslutter drømmeferien på Maldivene.

Hvem bør reise til Maldivene?

Maldivene er et spesielt fint feriemål for deg som setter pris på det «lille ekstra», og som er glad i ferieluksus. Derfor har vi plukket ut noen reisemål som er spesielt for deg.

Mange forbinder dette øyparadiset med romantiske kjæresteturer for par i alle aldre. Det er ikke uten grunn, for de fantastiske omgivelsene er romantiske i seg selv. Men øyene er også fine å feriere på for familier som setter pris på en avslappende luksusferie, og vi har egne hoteller som egner seg spesielt for barnefamilier.

Slik bor du på Maldivene i ferien din

Det er ikke vanskelig å finne fantastiske steder å bo under reisen din til Maldivene. Vi har flere resorts der du kan nyte all inclusive-luksus i en strandvilla på stranden. Eller hvorfor ikke velge en water villa? Du kan velge mellom resorts med all inclusive og bungalows med kun frokost inkludert.

Du pakker kofferten – vi ordner reisedetaljene

Uansett hvilke reisemål du velger, ordner vi alle detaljer i reisen for deg, og setter sammen en perfekt pakkereise til Maldivene.

Er du klar for starte ferieplanleggingen og bli med oss på en tur til Maldivene? Ta en kikk på reisemålene vi har satt sammen for deg nedenfor, eller snakk med oss om drømmeferien din nå. Vi har kunnskapen og vet hvilken av drømmeøyene som passer best for deg.

Velkommen til et virkelig paradis!

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: