Hong Kong

Lurer du på noe?

Ole skreddersyr reisen din

Ole skreddersyr reisen din

Reise til Hong Kong
Hong Kong er kanskje den mest ikoniske byen i Asia med sine neonbelyste gater og sin futuristiske og stilige skyline. Byen benyttes ofte som et stoppested for videre reise til Asia eller Australia/New Zealand, men Hong Kong er også verdt turen i seg selv. Du finner et godt utvalg restauranter, butikker og severdigheter.

Hong Kong Island
Hong Kong Island er byens forretningsdistrikt med kontorer og banker. Du finner også et bra restaurant- og uteliv, pluss gode shoppingmuligheter. Til og fra Kowloon-siden tar det ikke mer enn ti minutter med ferje, en tur som i seg selv er en opplevelse. Byens skyskrapere ligger tett plassert og fortsetter et stykke oppover åsen. Fra Victoria Peak har du flott utsikt over byen og havnen.

Victoria Peak - et must når du er i Hong Kong

Victoria Peak

Kowloon
Kowloon ligger på fastlandet og er den bydelen de fleste velger å bo. Nathan Road kalles ofte The Golden Mile på grunn av alle neonskiltene. Kowloon er i det hele tatt mer fargerik enn Hong Kong Island og har et yrende gateliv med butikker, restauranter og barer. Her finnes dessuten utemarkeder og bydelen er perfekt for den shoppingglade.

Kowloon er ofte brukt som kulisser til filminnspilling, de har en egen versjon av Hollywoods Walk of Fame, nemlig The Avenue of Stars langs promenaden sør på Kowloon.  Fra samme sted bør du få med deg det spektakulære lysshowet som arrangeres hver kveld, skyskraperne på Hong Kong Island er fargerikt opplyst.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: