Myanmar er det største landet i Sør-Øst Asia i utstrekning og har flere fjellkjeder. Landskapet er frodig og variert med snødekte fjelltopper i nord og strender i sør. Myanmar har en lang historie. I Shanstaten er det funnet hulemalerier som daterer 20000 år tilbake. Mange konger har regjert, og de har vært britisk koloni. Siden 1948 har landet vært selvstendig.

Mandalay er det kulturelle og åndelige senteret. Her finner du verdens største bok, og mange byer rundt her har vært hovedstad opp gjennom tidene. Bagan er kanskje det viktigste arkeologiske området, her finnes 2000 monumenter. Inle Lake ligger 1000 meter over havet og du finner mange landsbyer rundt innsjøen. Sjøen er nesten en liten industristat med flytende jordbruk og landsbyer som tilvirker forskjellige produkter. I den tidligere hovedstaden Yangon er Schwedagon-pagoden den mest kjente attraksjonen, her er det ikke spart på gull! Byen har også flere interessante museer og marked. Vil du nyte strandlivet, er Ngapali Beach et supert valg.

Alle som besøker Myanmar blir begeistret for landet. Vi anbefaler absolutt at du tar en rundtur. Vi har mange års erfaring med reiser hit og skreddersyr veldig gjerne reisen for deg.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev