Malaysia

Lurer du på noe?

Ole skreddersyr reisen din

Ole skreddersyr reisen din

En reise til Malaysia lar deg oppleve et land med store kontraster; mellom vestkyst og østkyst, mellom fastlandet og Borneo, mellom storbyen Kuala Lumpur og landsbygda. Malaysia er et land der du kan oppleve 130 millioner år gammel regnskog den ene dagen, for så å spille golf på noen av verdens beste golfbaner den neste. Der du kan handle på markedet i Kota Bharu på vei til Perhentian og på Times Square i Kuala Lumpur – med 1.000 butikker og innendørs berg- og dalbane – før du reiser hjem.

I Malaysia kan du sitte på en veranda på et gammelt kolonihotell og nippe til en gin tonic, eller drikke risvin i et langhus på Borneo. Der du kan ta på deg anorakken og dra opp i høylandet for å bestige Sørøst-Asias høyeste fjell, eller rusle barbent på en kilometer lang strand. Et land der en av ibanfolket på Borneo rusler av gårde gjennom jungelen til pepperplantene sine, mens en forretningsmann fra Kuala Lumpur begir seg nedover ”Multimediasuperkorridoren” til Putrajaya, Malaysias nye administrative senter.

Malaysia er et land der det er like vanlig å se kinesere tenne røkelsespinner i et kinesisk tempel, som å se muslimer på vei til fredagsbønnen. Kanskje vil kontrastene etter hvert forsvinne – Malaysia er et land i rivende utvikling. I mellomtiden – unn deg en reise til Malaysia og nyt det hele. Ikke bare det ”gamle” og pittoreske, men også det moderne Malaysia er verdt å reise til.

Langkawi - en av våre badeferiefavoritter i Malaysia

Kuala Lumpur

Ole på toppen av Mt. Kinabalu, Sørøst-Asias høyeste fjell (4095 m.o.h)

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: