Indonesia

Lurer du på noe?

Ole skreddersyr reisen din

Ole skreddersyr reisen din

Reise til Indonesia
Indonesia er verdens  største øystat. I OrkideEkspressen har vi likevel valgt å konsentrere oss primært om ferieparadisene Bali og Lombok.

Bali
Flotte strender og mange soltimer gjør Bali til et populært reisemål. Vulkanske fjell hvor ris dyrkes i terasser, innsjøer, elver og palmelunder gjør landskapet frodig og vakkert. Balineserne er et fredelig folkeslag, og helt sikkert vil du se minst en hinduistisk prosesjon under oppholdet. Strendene på Bali er litt forskjellige, så det er noe for enhver smak. På Sanur er det litt roligere, på Kuta er det mer uteliv og shopping, litt nordover er det et yndet sted for surfere på grunn av bølgene. Vil du ha femstjerners hotell og rolig strand er Nusa Dua kanskje stedet for deg. På en reise til Bali anbefaler vi gjerne å ta turen til Ubud, den sjarmerende byen som tiltrekker seg kunstnere. På det fargerike markedet er det mye flott kunsthåndverk.

Lombok – Gili
Naboøyene Lombok og Gili kan du lett kombinere med et besøk på Bali. Fine strender og et mer avslappet tempo er det som kjennetegner disse øyene. Vi ordner gjerne hele rundreisen for deg.

Java
Vil du oppleve kultur er øya Java veldig interessant. Her finner du Borobudur, det største  buddhistiske monument i verden. Naturlig nok er Borobudur det fremste turistmålet i Indonesia, og det er virkelig verdt et besøk. Navnet Borobudur betyr «buddhisttempelet på fjellet», det enorme byggverket ruver godt i terrenget. Det anbefales å komme hit tidlig om morgenen slik at du får oppleve soloppgangen.

 

 

Velg et reisemål

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: