Utflukt med opphold i 2 netter på flåtehotellet 500 Rai Floating Resort på Chiew Larn-innsjøen. Oppholdet byr på en kombinasjon av både spennende opplevelser og avslapping i spektakulære omgivelser.

Boende i flytende hytter, og med direkte tilgang til vannet, kan du når som helst hoppe uti for en forfriskende dukkert eller legge ut på padletur i din egen kajakk. Det er lagt opp nok tid for avslapping og rekreasjon samtidig som du kan delta på valgfrie utflukter.

500 Rai byr på opplevelser for alle aldre, og siden hver hytte har hems med sengeplass for 2 barn, passer hotellet også godt for familier. Pakkene på 500 Rai inkluderer transport og helpensjon, og kan enkelt kombineres med et opphold i Phuket, Krabi, Khao Lak eller Khanom. Dør-til-dør-transport er inkludert i prisen.

> Les mer om 500 Rai Floating Resort her!

500 Rai Floating Resort.

Program:

Dag 1:
Tidlig avreise til 500 Rais innsjekkingssenter i Surat Thani. Etter registreringen går turen til innsjøen med innlagt fotostopp ved Rachaprapha, demningen som har skapt den kunstige innsjøen. En kort kjøretur fra demningen ligger piren, hvor turen går videre til 500 Rai i longtailbåt. På turen til 500 Rais flåtehotell får du rikelig med anledning til å nyte den fantastiske naturen som omgir sjøen. Kalksteinsfjellene som reiser seg opp fra sjøen og den 160 millioner år gammel regnskogen gjør innsjøen til et spektakulært skue.

Ankomst 500 Rai i et-tiden, i tide for lunsj. Rommene er klare for innsjekking i to-tiden. Benytt tiden til å slappe av eller delta på valgfri utflukt. Inkludert denne ettermiddagen er fottur til utsiktspunktet Tarzan View Point (stengt i regntiden) eller utflukt til et lokalt fossefall i regnskogen. Merk at turen opp til utsiktspunktet kan være noe krevende og passer ikke for alle. Du er tilbake på 500 Rai til solnedgang. Middagen serveres i 19-tiden.

Benytt dagen til egen aktivitet eller delta på en av hotellets organiserte utflukter.

Dag 2:
Velg en av disse tre utfluktene: Nam Ta Lu-grotten eller Pakarang-grotten med avreise kl. 09, alternativ Wildlife Cruise Safari kl. 17.

Morgenene på innsjøen er magiske og før frokosten serveres venter morgensafari med longtailbåt med avreise kl. 7. Etter frokost kan du velge å slappe av eller delta på grottetur med retur 500 Rai i tide for lunsj i 12:30-tiden. Ettermiddagen fri til egen disposisjon. Alternative utflukter kan tilbys mot tillegg. Middagen serveres i 19-tiden.

En nysjerrig apekatt titter frem blant bladverket.  

Dag 3:
Nyt nok en morgen på innsjøen, gjerne med en kaffe- eller tekopp på din egen terrasse før frokosten serveres i 8-tiden. Utsjekking og avreise fra 500 Rai i ti-tiden med longtailbåt. Tilbake på land går turen videre til ditt hotell eller til en av flyplassene i sør.

Khao Sok byr på magiske morgener og som her, flotte solnedganger. 

Priser med opphold i Deluxe-rom:
Ved 2 reisende/dobbeltrom: fra kr 5 700,-  pr person.
Ved 3 reisende i eksisterende senger: fra kr 4 850,- pr person.
Ved 4 reisende i eksisterende senger: fra kr 4 275,- pr person.
Barn 4-11 år: fra kr 1 170,-*
Barn under 4 år: gratis*

*500 Rai har ingen aldersgrense, men vi anser at hotellet passer best for barn i skolealder.

Oppgradering fra Deluxe til Villa koster kr 760,- pr person.

Prisene inkluderer alle måltider (2 frokoster, 2 lunsjer, og 2 middager) og transport til/fra følgende steder: Phuket, Krabi, Khao Lak, Khanom og Don Sak fergeleie (Koh Samui). Merk at alle uteaktviteter er med forbehold om været.

500 Rai tilbyr flere typer pakker med forskjellig varighet. 500 Rai har også 6 hytter på land i Khao Soks jungel. Et opphold her kan lett kombineres med et opphold på innsjøen. Kontakt oss for program og priser. Vi skreddersyr din reise!

Vi tar forbehold om endringer i program og priser som følge av f.eks. skiftende valutakurser.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: