3-dagers utflukt til Khao Sok – 500 Rai

Utflukt med opphold på flåtehotellet 500 Rai Floating Resort på Chiew Larn-innsjøen. Oppholdet byr på en kombinasjon av både spennende opplevelser og avslapping i spektakulære omgivelser.

Boende i flytende hytter, og med direkte tilgang til vannet, kan du når som helst hoppe utti for en forfriskende dukkert eller legge ut på padletur i din egen kajakk. Morgensafari med longtailbåt er inkludert hver morgen. 500 Rai byr på opplevelser for alle aldre, og siden hver hytte har hems med sengeplass for 2 barn, passer hotellet også godt for familier. Pakkene på 500 Rai inkluderer transport og helpensjon, og kan enkelt kombineres med et opphold i Phuket, Krabi, Khao Lak eller Khanom.

Se også våre utfluktspakker til Elephant Hills i Khao Sok:
-> 3-dagers jungelsafari.
-> 3-dagers jungel- og lakesafari.

500 Rai Floating Resort.

Hyttene byr på god komfort og har i tillegg hems med plass til 1 voksen eller 2 barn.

Program:

Dag 1: Tidlig avreise til Chiew Larn-innsjøen. Ankomst 500 Rai i tide for lunsj, etter å ha opplevd en flott bil- og båttur med innlagte fotostopp, bl.a. ved Ratchaprapha, demningen som har skapt den kunstige innsjøen. Ettermiddagen fri til egen disposisjon med muligheter for å delta på følgende utflukter: fottur til utsiktspunkt; utflukt til lokalt fossefall; eller en grotteutflukt. Disse utfluktene må kjøpes på stedet. Lunsj ved ankomst og middag i 19-tiden er inkludert.

Benytt dagen til egen aktivitet eller delta på en av hotellets organiserte utflukter.

Dag 2: Morgenene på innsjøen er magiske og før frokosten serveres venter morgensafari med longtailbåt. I løpet av dagen inkluderer programmet utflukt til en av områdets mange grotter, og på ettermiddagen går turen til et dyrereservat for å se etter apekatter og andre dyrearter. Er du heldig får du sett ville elefanter og tapirer. Retur til hotellet i tide til solnedgang og middag.

En nysjerrig apekatt titter frem blant bladverket.  

Dag 3: Nyt nok en morgen på innsjøen, gjerne med en kaffe- eller tekopp på din egen terrasse. Morgensafari med longtailbåt før frokost og utsjekk i 9-tiden. Båt tilbake til piren og med bil videre til ditt neste stopp. Regn med ankomst på ettermiddagen. Lunsj på lokal restaurant er inkludert.

Khao Sok byr på magiske morgener og som her, flotte solnedganger. 

Priser: 
Ved to reisende: kr 5 700,-  pr person.
Barn 4-11 år: kr2 850,-*
Barn under 4 år: gratis*

Prisene inkluderer alle måltider (2 frokoster, 3 lunsjer, og 2 middager) og transport til/fra følgende steder: Phuket, Krabi, Khao Lak, Khanom og Don Sak fergeleie (Koh Samui). Merk at alle uteaktviteter er med forbehold om været.

*500 Rai har ingen aldersgrense, men vi anser at hotellet passer best for barn i skolealder.

500 Rai tilbyr flere typer pakker med forskjellig varighet. 500 Rai har også 6 hytter på land i Khao Soks jungel. Et opphold her kan lett kombineres med et opphold på innsjøen. Kontakt oss for program og priser. Vi skreddersyr din reise!

Du kan lese mer om 500 Rai Floating Resort her.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev