Laos

Reisetid

Ca. 13 t

Beste årstid

Vinter

Tidsforskjell

5/6 t

Laos får langt på nær like mye oppmerksomhet som nabolandene Kambodsja og Vietnam, men det er i ferd med å forandre seg. Flere er nemlig i ferd med å oppdage denne bortgjemte perlen, som kan by på frodig fjellandskap, søvnige landsbyer, glitrende tempeltak og munker i safranfargede kapper, og ikke minst, den mektige Mekong-elven.

Selv om landet er lite er Laos rikt på kulturskatter, og ingen er større enn UNESCO-byen Luang Prabang. Med sine mange templer og gamle kolonibygninger fra den franske kolonitiden er dette Laos mest populære reisemål. Med sin beliggenhet ved Mekongs bredder er byen i tillegg en av de mest idylliske og vakreste i Asia. For naturopplevelser er Pakse-regionen i sør vel verdt et besøk. Spektakulære Sipandon/4000 islands har lenge vært en favoritt blant backpackere, og byr på spektakulær natur på grensen mot Kambodsja.

Laos lar seg lett kombinere med Thailand og er perfekt om man ønsker seg en kombinasjon av opplevelser og badeferie. Vi hjelper deg med å skreddersy din reise til Laos, og da gjerne i kombinasjon med et spennende elvecruise på Mekong-elven.

Velg et reisemål

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev