Opplevelsespakke i Chiang Mai – 5 dager/4 netter

Opplev det autentiske Chiang Mai med vårt spesialsydde og varierte program. Turen går med dyktig og kunnskapsrik guide og byr på håndplukkede favoritter som vil gi deg det beste Chiang Mai har å by på, fra kultur- til naturopplevelser.

Høydepunktene inkluderer:

Guidet bytur i Chiang Mai i tuk-tuk eller lokal taxi med fokus på både attraksjoner og Chiang Mais unike matkultur.
 Hjemmebesøk til et tradisjonelt hjem inkludert matlagingskurs.
Et møte med Chiang Mais elefanter.
Naturopplevelser og fottur i nasjonalparken til Thailands største fjell.

Pakken kan utvides og for deg som ønsker å oppleve mer av Nord-Thailand kan vi anbefale at du fortsetter til Chiang Rai. Spør oss om et skreddersydd tilbud.

Program:

Dag 1: Ankomst Chiang Mai 
Ankomst Chiang Mai flyplass hvor din guide og sjåfør vil ønske deg velkommen. Transport til ditt hotell i Chiang Mai for de neste 4 nettene. Kvelden fri til egen disposisjon. På kveldstid kan du legge turen innom det berømte nattmarkedet i Chiang Mai. Markedet holder åpent hver dag til kl. 23-24, og her finner du både salgsboder og barer/restauranter.

Overnatting på Amora Tapae Hotel eller lignende trestjerners hotell.

Chiang Mai er det perfekte utgangspunkt for opplevelser i Nord-Thailand.

Dag 2: Attraksjoner, hjemmebesøk og lokale spesialiteter  
Denne morgenen vil du oppleve Chiang Mai by og dens attraksjoner. Du vil samtidig få anledning til å bli bedre kjent byens matkultur på lokalbefolkningens egne favorittsteder.

Turen går på lokalt vis i tuk-tuk eller annen lokal taxi, og første stopp er det travle Warorot-markedet i Chinatown. Her selges alt du kan tenke deg, og du vil selvsagt få anledning til å smake på forskjellig frukt og matretter. Turen fortsetter til Chiang Mais gamleby. Her inne vil du lære mer om Chiang Mais historie og du vil også oppleve noen av byens vakreste templer.

Formiddagen avsluttes med lunsj på lokal restaurant hvor du vil få smake på byens signaturrett: Khao Soi – en nydelig nuddelrett i currysuppe. Tilbake på hotellet for avslapping.

Warorot-markedet er en av stedene du vil oppleve denne morgenen. 

I 16-tiden blir du på nytt hentet for et besøk til en lokal familie på 4 generasjoner. Her vil du få et innblikk i lokale tradisjoner og hvordan dagliglivet utartet seg i gamledager. Et besøk i vertenes urtehage venter før et matlagingskurs står for tur. Her vil du lære å lage lokale noen av de særegne rettene som provinsen er kjent for. Du vil være tilbake på hotellet i 21-tiden.

På hjemmebesøk hos Chiang Mai Home Host.

Dag 3: I møte med de thailandske elefantene  
Tidlig frokost før du blir hentet og fraktet til Chiangthai Heritage i 7:30-tiden. Her venter en halvdag i nærkontakt med de sjarmerende gigantene. Du vil få muligheten til å komme tett på ved å både mate og bade de. Tilbake på hotellet i 14-tiden.

-> Du kan lese mer om utflukten til Chiangthai Heritage her. 

På Chiangthai Heritage kommer du tett på elefantene.

Resten av ettermiddagen og kvelden er fri til egen disposisjon. Hvis ønskelig kan vi arrangere utflukt til Doi Suthep-templet, som ligger på en fjelltopp 15 km utenfor byen med flott utsikt over Chiang Mai. Spør oss om pris.

Dag 4: Doi Inthanon med fottur i nasjonalparken 
I dag står Thailands største fjell og dens nasjonalpark for tur. Doi Inthanons toppunkt er på 2556 m.o.h. og på morgenen vil du få anledning til å nyte utsikten fra et utkikkspunkt nære toppen og besøke pagodene bygd til ære for Thailands konge og dronning. Lunsj inntas i en lokal fjellandsby. Turen fortsetter med en to-timers fottur i nasjonalparken ved foten av fjellet, omringet av jungel og langs fossefall og stryk. Turen avsluttes hos en Karen-landsby for en kopp med lokalt dyrket kaffe. Dette området var tidligere kjent for dyrking av opium, men her dyrkes nå bl.a. grønnsaker og kaffe.

Terrenget er ikke spesielt krevende, men det kan være glatt på enkelte steder av stien. Som fottøy fungerer joggesko helt fint.

Doi Inthanon nasjonalpark byr på flott natur.

For deg som er glad i turer i fjell og mark, kan vi også arrangere overnattingsturer til fots i de omkringliggende fjellområdene. Dette krever utvidelse av oppholdet i Chiang Mai, noe vi gladelig hjelper deg med.

-> Se vårt program for 2-dagers trekkingtur i Chiang Mai her.
-> Se vårt program for 3-dagers trekking- og sykkeltur i Chiang Mai her.

Dag 5: 
Ditt eventyr i Nord-Thailand er over. Etter utsjekk vil sjåfør og guide kjøre deg til Chiang Mai flyplass.

Du må gjerne utvide oppholdet i Chiang Mai eller kombinere med Chiang Rai. Spør oss om råd og tips.

Priser:
Ved 2-3 reisende: fra kr 6 750,- pr person.
Ved 4-6 reisende: fra kr 5 550,- pr person.
Ved 7-9 reisende: fra kr 4 950,- pr person.

Inkludert i prisen:
Privat transport og engelskspråklig guide.
4 netter på Amora Tapae Hotel eller lignende.
Inngangsbilletter og drikkevann i bilen.
4 frokoster, 3 lunsjer og 1 middag.

Merk at fly til og fra Chiang Mai kommer utenom.

For oppgradering til Dusit Princess (3,5 stjerner) ved nattmarkedet ligger tillegget på ca. kr 915,- pr person. Vi har også forslag for deg som ønsker hotellstandard i sjiktet 4-5 stjerner. Kontakt oss for et tilbud.

Denne rundturen passer utmerket i kombinasjon med strendene i det sørlige Thailand. Kontakt oss for en skreddersydd reise!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: