Togmarkedet og Amphawa

Heldagsutflukt til det artige og fascinerende markedet i Mae Klong og til det flytende markedet Amphawa utenfor Bangkok.

Turen starter kl. 07:30, og til jernbanemarkedet må man regne med litt over 1 times kjøretid. I Mae Klong har mangelen på plass ført til at deler av markedet befinner seg på en trafikkert toglinje. Kjøtt, fisk og grønnsaker flyttes i det toget tuter forbi, noe som gjentar seg åtte ganger daglig. Det ser likevel ikke ut til å plage verken de handlende eller selgerne nevneverdig – så fort toget har passert er varene på plass igjen.

Togmarkedet, Bangkok - OrkideEkspressen

Togmarkedet i Mae Klong. Foto: Ole Andreas Skjønhals/OrkideEkspressen.

Etter at man har vært vitne til denne fiffige rutinen fortsetter turen vannveien med lokal longtailbåt. Langs kanalene vil kunne se alt fra trehus på påler og fruktplantasjer. Fremme i Amphawa vil du kunne oppleve en annen side av Bangkok. Amphawas flytende marked er dessuten et meget populært attraksjon for thaiene selv.  Her blir tid for både en kaffekopp og lunsj. Våre dyktige guider vil bidra til at du vil få innblikk i det autentiske Bangkok. Beregnet ankomst på hotellet igjen er ca. kl. 15:00.

Amphawa, Bangkok - OrkideEkspressen

Amphawa, Bangkok. Foto: Ole Andreas Skjønhals/OrkideEkspressen.

Varighet: ca. 6 timer inkludert lunsj.
Pris: kontakt oss for en skreddersydd pakke.

Du kan også legge til et besøk til det flytende markedet i Damnoen Saduak, som er cirka 45 minutter med båt fra Amphawa.

 

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: