Restaurant Issaya Siamese Club

Thailands hovedstad er verdenskjent for sin gatemat, men Bangkok er også hjem til noen av Asias aller beste high end-restauranter. En av de siste stjerneskuddene i Bangkok er Issaya som fokuserer på autentisk thai-mat frontet av kjendiskokken Ian Kittichai.

Restauranten befinner seg i Sathon, sentralt i Bangkok. På Issaya er det likevel lite som minner om dagens Bangkok. Restauranten befinner seg nemlig i en 100 år gammel villa, som ligger i en bortgjemt hageflekk bakenfor Sathons travle gater. Atmosfæren er avslappet og uformell, og restauranten tilbyr både innendørs og utendørs bordsetting.

Issaya Siamese Club, Bangkok

Restauranten kan være veldig vanskelig å finne, selv for den mest erfarne taxi-sjåfør, men i lag med vår samarbeidspartner i Bangkok kan vi reserverer bord og sørger for at du blir kjørt til og fra restauranten med egen bil. Vi anbefaler at man går for en av restaurantens set-menyer som består av flere retter inkludert for-, hovedretter, og dessert. Issaya har en rikholdig vinmeny, og restaurantens lounge og hage kan også by på klassiske coctails med en moderne og lokal vri.

> Issaya Menu pr februar 2023

Vi tar forbehold om endringer i både pris og meny.

Restauranten hensyntar eventuelle allergener.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: