Vår kunnskap - din sikkerhet

Orkidéekspressen er et norsk reiseselskap. Siden 1982 har vi spesialisert oss på skreddersydde reiser til eksotiske reisemål. Med hovedkontor på Tynset er det kanskje ikke så rart at drømmen om sydlige strøk har blitt både en lidenskap og en fulltidsjobb for oss som arbeider her?

Reis basert på våre erfaringer

Vi elsker å reise, og sender aldri noen til et sted vi ikke kan god for. Våre utvalgte destinasjoner og hotell besøkes jevnlig, slik at vi kan gi deg den aller beste anbefalingen basert på dine behov og dine budsjett. På denne måten har vi skapt oss et stort nettverk av venner og samarbeidspartnere, noe som gjør at du får en unik reiseopplevelse spesielt tilpasset deg.

Vi garanterer deg en trygg reise

OrkideEkspressen er medlem av Reisegarantifondet, og ved kjøp av en pakkereise gjennom oss er du sikret beskyttelse gjennom Pakkereiseloven. I 2009 og 2011 ble vi belønnet med prisen som Årets spesialreisearrangør under den årlige Grand Travel Award utdelingen.

Verden venter på deg, hvor vil du dra?

Enten du vil feire jul i Thailand eller gifte deg på en strand – vi har ansatte som har gjort begge deler og kan gi deg et uforpliktende tilbud. Kontakt en av våre bereiste rådgivere i dag, eller ta en titt på våre reiseforslag for å få inspirasjon.

Kvalitet og sikkerhet

Kvalitet og sikkerhet har vært vårt varemerke i over 30 år, og vår solide økonomi er bygget opp gjennom mange år med lønnsom drift.

eSigill er levert av Experian. Klikk for ytterligere informasjon


Les hele rapporten fra Experian her.

English version Credit Report.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: