Sør-Afrika

Reisetid

Ca. 14 t

Beste årstid

Hele året

Tidsforskjell

0 t/1 t

Drømmer du om å reise til Sør-Afrika? OrkideEkspressen tilbyr safari av høy standard i Kruger, besøk i Cape Town, vindistriktene og Zululand.

Opplevelsene står i kø hvis du legger ferien din til Sør-Afrika. Landet har mye å by på av mat, vin og andre kulturopplevelser, men safari er nok det de fleste forbinder med en reise hit.

Landet har nesten 600 nasjonalparker og viltreservater hvor du vil få de mest fantastiske dyre- og naturopplevelser. Krüger er den mest profilerte parken, men du vil få minst like gode opplevelser i et av de private reservatene. Mange velger å leie bil, det er helt flott. Veiene er gode og skiltingen  er bra, venstrekjøring har de. Hvor enn du kommer vil du føle deg velkommen.

Har du anledning til å besøke en township med guide, så bør du gjøre det. Du kommer ikke til å angre. Tiden under apartheidregimet har satt sine spor, men optimismen om landets fremtid er sterk, og man har satt i gang tiltak for å bedre manges levekår.

Maten i Sør-Afrika er utrolig god. Det er overflod av gode råvarer, så kokkene kan boltre seg, noe som kommer deg som gjest til gode. De Sør-Afrikanske vinene regnes blant verdens beste, og de serveres til overraskende lave priser på restaurantene.

Sør-Afrika er landet du bør reise til i alle fall en gang i livet. Har du først vært på ferie der, blir du sannsynligvis nysgjerrig på å oppleve mer. Landet er stort som et kontinent, så det gjelder å planlegge nøye for å rekke det du har lyst til å oppleve.

 

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: