Sør-Afrika

Safari er nok det de fleste forbinder med en reise hit. Landet har nesten 600 nasjonalparker og viltreservater hvor du vil få de mest fantastiske dyre- og naturopplevelser. Krüger er den mest profilerte parken, men du vil få minst like gode opplevelser i et av de private reservatene. Mange velger å leie bil, det er helt flott. Veiene er gode og skiltingen  er bra, venstrekjøring har de. Hvor enn du kommer vil du føle deg velkommen.

Har du anledning til å besøke en township med guide så gjør det, du kommer ikke til å angre. Tiden under apartheidregimet har satt sine spor, men optimismen om landets fremtid er sterk, og man har satt i gang tiltak for å bedre manges levekår.

Maten i Sør-Afrika er utrolig god. Det er overflod av gode råvarer, så kokkene kan boltre seg, noe som kommer deg som gjest til gode. De Sør-Afrikanske vinene regnes blant verdens beste, og de serveres til overraskende lave priser på restaurantene.

Sør-Afrika er landet du bør besøke i alle fall en gang. Har du først vært der, blir du nok sannsynligvis nysgjerrig på å oppleve mer. Landet er stort som et kontinent, så det gjelder å planlegge nøye for å rekke det man har lyst til å oppleve.

 

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: