Mauritius

Lurer du på noe?

Flemming skreddersyr reisen din

Flemming skreddersyr reisen din

Omringet av krystallklart vann og med sine palmekledde strender, er Mauritius et drømmested deg som søker badeferie i vakre og eksotiske omgivelser.

Mauritius ligger ca. 800 km øst for Madagaskar utenfor Afrika. Øya er forholdvis liten. Her er likevel milevis med nydelige strender, og langs hele kystlinjen finner du hoteller for enhver smak. Velg blant mindre boutiquehoteller til det ypperste av luksushoteller. På Mauritius holder hotellene generelt høy standard, med et ypperlig nivå på både mat og service.

Det varierte aktivitetstilbudet til lands og til vanns, gir deg muligheten til å utforske øya på mange måter. Innenfor revet som omringer Mauritius, kan du snorkle blant fargerik fisk og svømme med både skilpadder og delfiner. Båtturer for å utforske de mindre naboøyene er også populært. Øyas kuperte og frodige indre inviterer til flotte fotturer. Med sine ti golfbaner er Mauritius også et ypperlig reisemål for golfere.

Landet har en fascinerende kolonihistorie, og har vært under nederlandsk, fransk og engelsk styre. Sentralt i øyas historie står sukkerproduksjon. Ta turen innom sukkermuseet for å lære om sukkerets betydning for Mauritius, men også historien om slavene og øyas mangfoldige befolkning. På en reise til Mauritius vil du bli kjent med et sammensatt og særdeles vennlig folkeslag med røtter fra Afrika, Asia og Europa. De ulike kulturene har ikke minst satt sitt preg på et spennende kjøkken med inspirasjon fra alle verdenshjørner.

Mauritius passer for alle, og er ideelt for bryllupsreisende og er glimmrende for både små og store familier over flere generasjoner. Klimaet er godt og behagelig året rundt, noe som gjør Mauritius til et ypperlig helårsreisemål.

Vi har selv besøkt Mauritius, så benytt vår kompetanse – vi skreddersyr din reise til Mauritius komplett med reise, opphold og uforglemmelige utflukter. Vi kan også tilby kombinasjoner om du ønsker å dele opp ditt opphold på øya.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: