Mauritius

Lurer du på noe?

Flemming skreddersyr reisen din

Flemming skreddersyr reisen din

Bryllupsreise eller familieferie
En reise til Mauritius passer både for par og barnefamilier. Du finner strender på flere sider av øya, noe som gjør at man kan reise hit hele året. Det er rikt utvalg av 5-stjerners resort på øyas forskjellige kyststrekninger, og det finnes enklere bosteder som likevel er meget gode om man ikke vil spandere så mye av feriebudsjettet på overnatting. Det vanlige er at frokost og middag inngår i romprisen på resortet, enkelte ganger kan det også være all inclusive, det vil si at tre måltider pr dag inngår.

Vestkysten er et egnet reisemål året rundt, her er Flic en Flac den mest populære stranden. Her finner du flere av våre anbefalte hotell. Reiser du i perioden oktober – april er østkysten også et godt valg, mens det er mye vind der sommerstid. Ved Bel Ombre syd øya finnes lekre resort, og tar du turen langt nordover er det flere resort der også.

Resortene har alt  
Resortene er gjerne store og tilbyr det meste, ofte finner man flere restauranter på resortet. Svært sjelden er det butikker og restauranter i spaseravstand til resortene, så man tilbringer tiden på det resortet man bor. Det finnes noen utfluktsmuligheter om man vil se seg litt rundt. Port Louis er hovedstaden på øya, en havneby med vel 100 000 innbyggere. Likevel er nok hovedgrunnen for en reise til Mauritius avslapping på solfylte strender.

Vil du gifte deg på Mauritius?
Mauritius er utmerket for bryllupsreiser og feiring av store begivenheter, eller rett og slett når man vil unne seg en rolig ferie. Det er også populært å gifte seg på Mauritius, de fleste hotellene har opplegg for dette.

Kombinere med andre reisemål?
Vil du kombinere et opphold på Mauritius med opplevelser, anbefaler vi Sør-Afrika med safari. Du kan også kombinere Mauritius og Seychellene om du vil ha begge deler på samme reise.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: