Cuba

Lurer du på noe?

Ole skreddersyr reisen din

Ole skreddersyr reisen din

Drømmer du om en ferieopplevelse utenom det vanlige? Prøv en reise til Cuba.

Hvite strender. Et fantastisk folkeslag. En utrolig kultur. De amerikanske bilene.  Tiden i det «underlige» landet i Karibien, hvor Fidel Castro, og nå hans bror Raul, har styrt i over 60 år, har på mange måter stått stille – noe du gjerne legger merke til når du besøker Cuba for første gang.

Styresettet har satt sitt preg på landet – på godt og vondt. Turisme er nå landets viktigste inntektskilde, og stadig nye luksushoteller bygges på de mest kjente badestedene. Disse har alt den reisende kan ønske seg.

Som de andre landene i Karibia er klimaet varmt og behagelig, med flotte strender og blått hav du sjeldent har sett maken til.

Unike ferieopplevelser
Men en reise hit gir deg så mye mer enn kritthvite strender. Landet har utrolig mye å by både for deg som ønsker en rolig ferie og den som er ute etter en reise full av fantastiske opplevelser.

Legg reisen utenom turistløypene, og opplev cubanske barn som spiller Cubas nasjonalsport, baseball, i gatene etter skoletid.

Se cubanere som mekker på sine amerikanske biler fra 50-tallet for å holde dem gående en stund til, eller samles rundt et slag domino.

Lyden av musikk og TV-apparater gjennom åpne vinduer. Grisen og hønene i bakgården. De gamle vakre bygningene, nedslitte – men fulle av sjarm.

Kongepalmene som med sine 30 meter dominerer det cubanske landskapet.

De små søvnige landsbyene og selvfølgelig storbyen og hovedstaden Havanna.

Det er likevel cubanerne som gjør dette landet til det det er. Blandingen av spanjoler, afrikanere og asiater har skapt et fargerikt og tolerant folkeferd som vil være med å gjøre din reise til en uforglemmelig opplevelse.

Skreddersydd ferieopplevelse
I OrkideEkspressen har vi over 20 år med erfaring med salg av reiser til Cuba. Flere av våre reiserådgivere har opplevd dette unike landet, og kan gi deg gode tips og råd slik at du kan få en helt unik ferie på Cuba.

Vi skreddersyr pakkereiser som inkluderer transport, utflukter og overnatting. Du bestemmer selv om du vil ha et opphold på gode hoteller, eller privat overnatting i såkalte casa particulares.

Se noen av de cubanske reisemålene under, eller ta kontakt med en reiserådgiver om Cuba-ferien din

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: