Reise til Filippinene

Filippinene er et ferieparadis bestående av 7.107 herlige øyer beliggende mellom Stillehavet i øst og Sør-Kinahavet i vest. Ved å reise til Filippinene vil du kunne oppleve alt fra urbant storbyliv til storslagen natur, fra tett jungel til vulkaner og vakre rismarker.

Dykking

Øyriket er dessuten et dykkerparadis med noen av Østens beste dykkersteder, og med over sju tusen øyer er strendene ikke minst mange og lekre, og vannet krystallklart. White Beach på Boracay er hyppig å se på kåringer over verdens beste strender og står ikke til sides for andre asiatisk øyer som Phuket eller Bali.

Historie

Reiser du til Filippinene vil du også stifte bekjentskap med et utadvendt og livlig folk. Etter 300 år under spansk styre er fiestaer og katolske helligdager gjenstand for behørig feiring – ikke uten grunn regnes filippinerne som Asias latinamerikanere. Rundt om i landet finner man kirker fra den spanske kolonitiden, og med sin bakgrunn og historie kan landet tilby en kultur ulikt noe annet i Asia. Med sine tette bånd til USA er dessuten det engelske språket godt utbredt. En reise til Filippinene vil derfor ikke by på den samme språkbarrieren man kan støte på i mange andre asiatiske land.

Fly og hotell

Sammen med vår samarbeidspartner på Filippinene er vi behjelpelig med alt fra innenlandsfly til transport, sightseeingturer og overnatting.

Ta kontakt med oss og vi vil gjøre det vi kan for at du skal få en uforglemmelig reise til Filippinene. Velkommen skal du være! Eller som de sier på Filippinene – Mabuhay!

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev