Elephant Hills – jungel- og lakesafari 3 dager/2 netter

Ta et avbrekk fra strendene i sør og oppdag noe av det flotteste Thailand har å by på! Kun et par timer unna Krabi, Phuket og Khanom finner du nemlig Khao Sok, en av Thailands vakreste nasjonalparker.

Med sine flotte luksustelt byr Elephant Hills på behagelige fasiliteter, samtidig som man kommer tett på naturen. Du vil ikke minst bli godt kjent med de thailandske elefantene. Utfluktene passer både par og eventyrsøkende familier. Gunstige rabatter gis dessuten for barn fra 4 til 15 år (merk at aldersgrensen for denne pakken er 7 år). Det er verdt å merke seg at Elephant Hills elefantsenter tilbyr oppleveler med fokus på elefantenes velferd. Elephant Hills tilbyr derfor ikke elefantriding. I denne pakken inngår også en natt på flåte i den spektakulære Cheow Larn–innsjøen.

Elephant Hills Rainforest Camp - OrkideEkspressen

Program:  

Dag 1:
Henting på flyplassen eller ditt hotell i sør (se lenger ned for mer informasjon). Etter innsjekk venter et møte med elefantene og «The Elephant Experience»* etterfulg av kanosafari på Sok-elven. På kveldstid tilbyr Elephant Hills aktiviteter som filmvisning, danseoppvisning og matlagingsdemonstrasjon.

*Elephant Experience: I nærkontakt med elefantene lærer man mahoutenes hemmeligheter, forbereder et av dagens måltider, mater de, hjelper til med å vask og skrubbing og ser de bade. Elephant Hills får man virkelig komme tett på disse majestetiske dyrene – en opplevelse for både store og små. Merk at pakkene til Elephant Hills ikke inkluderer elefantridning.

Dag 2:
I dag går turen til den spektakulære Cheow Larn-innsjøen i Khao Sok. På vei til den kunstige innsjøen besøkes et marked for et innblikk i det lokale dagliglivet før sightseeing i longtailbåt venter. Lunsj på Elephant Hills sitt eget flåtehotell på innsjøen. Her benyttes resten av dagen for avslapping. Ta med badetøy, her blir muligheter for å bade i sjøen eller benytte seg av Elephant Hills kanoer. På ettermiddagen står også fottur i Khao Soks unike jungelmiljø. Overnatting på Elephant Hills flåtehotell.

Dag 3:
Etter frokost venter guidet kanotur på innsjøen for bl.a. å speide etter dyrelivet. Etter lunsj går turen videre til ditt hotell eller flyplass.

Priser: 
Ved to reisende: fra kr 6 530,-
Barn 7-16 år: fra kr 2 050,-*

*BARN GRATIS: for månedene mai, juni, september bor og spiser barn gratis.

Av sikkerhetsmessige årsaker tillates ikke barn under 7 år å overnatte på Elephant Hills sine hytter på innsjøen.

Prisene inkluderer overnatting, måltider, utflukter som i programmet med engelsktalende guide og fellestransport fra følgende steder: Phuket, Khao Lak, Krabi, Khanom og Koh Samui.

Vi skreddersyr og koordinerer hele pakkereisen for deg. Kontakt oss for forslag på ferie som inkluderer et opphold på Elephant Hills.

Elephant Hills, Khao Sok - OrkideEkspressen

Pakketips:
Ha med gode sko som ikke er glatte under, lette og dekkende bomullsklær, regntøy, solkrem, myggmiddel og et ekstra klesskift. Det blir også anledning til å bade så ta med badetøy og håndkle. Om dere har hotellopphold på samme hotell før og etter turen, så kan dere la hovedbagasjen stå igjen slik at dere kan pakke lett for turen til Elephant Hills.

Elephant Hills har få rom og er meget populært, så det anbefales at man er ute i god tid med bestilling.

Vi tar forbehold om endringer i program og priser.

Elephant Hills, Khao Sok - OrkideEkspressen

 

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev