Singapore

Lurer du på noe?

Svein skreddersyr reisen din

Svein skreddersyr reisen din

I Singapore får du en myk overgang fra vestlig til østlig kultur. Store deler av hovedøya er by, men utenfor selve sentrum er det parker og hager, ja til og med regnskog. Reis til Singapore Zoo, dra på nattsafari, til fugleparken, sommerfuglparken eller Sentosa. Gardens by the Bay er en av de nyeste attraksjonene i Singapore. De høye ståltrærne blir mer og mer bevokst av naturlige trær og vekster for hvert år som går. Pass gjerne på å få med deg solnedgangen herfra. Hageutstillingene innendørs er absolutt besøket verdt.

Gourmetrestauranter og hawkerstalls
Her er mat viktig, og folk hilser gjerne med «har du spist?» Her finner du alle slags spisesteder fra hawkerstalls til luksusrestauranter i verdensklasse. «Dine at Raffles!» som Rudyard Kipling sa. Når du er i Singapore må du ta turen til Raffles Hotel, for «High Tea» eller en Singapore Sling i hotellets Long Bar!

Shopping
I Singapore er det bra shopping, du finner alt fra merkevarer og designerklær til batikk, lær- og kurvarbeider i Arab Street, gull, stoffer og krydder i Little India. I Chinatown kan du kjøpe kinesiske antikviteter og alle mulige naturmidler for å rette opp din yin- og yangbalanse. Om kveldene er det yrende folkeliv på Clarke Quay og Boat Quay.

Lar seg fint kombinere med andre reisemål
Singapore er fint å kombinere med en reise til Bali, Vietnam eller Australia. Snakk med oss, vi har svært konkurransedyktige priser med Singapore Airlines, flyselskapet som blir kåret til verdens beste flyselskap år etter år.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: