Sri Lanka

Lurer du på noe?

Ole skreddersyr reisen din

Ole skreddersyr reisen din

Sri Lanka har i århundrer tiltrukket seg tilreisende. Mens det tidligere var handel med krydder som tiltrakk seg reisende fra øst og vest, er det nå turistene som har oppdaget dette fascinerende landet.

Det er selvsagt strendene langs kysten i sør som frister, men Sri Lanka er også perfekt for den som søker unike og varierte opplevelser: opplev sporene etter en urgammel og sofistikert sivilisasjon i den gamle hovedstaden Polonnaruwa; det snart 1600 år gamle klippefortet Sigiriya med sin utrolig historie; reis med tog til høylandet blant fjell og teplantasjer; Galle med sin kolonihistorie og Kandy, øyas kulturelle senter. Sri Lanka har også et spennende dyreliv med flere nasjonalparker hvor du kan oppleve 3 generasjoner elefanter, og ikke minst den vakre, men sky leoparden.

Kjent som krydderøya kommer du ikke utenom den spennende maten. Forsøk de smakfulle og fargerike rettene med kjøtt, fisk, grønnsaker og ris. Engelsk som språk er utbredt og menneskene på øya er vennlige, og byr på seg selv med smil og gjestfrihet. Det er gjerne lett å sammenligne Sri Lanka med India, men som reisemål kan øya sies å være langt mindre krevende og mer avslappende enn sin store nabo.

Øya kan besøkes hele året, men klimaet varierer landsdelene imellom. På vest-kysten og i sør er det best å reise fra november til mars mens det om sommeren er best på østkysten. Trincomalee på østkysten er et ypperlig sted å legge sommerferien.

Vi tilbyr både gruppereiser og skreddersydde reiser til Sri Lanka. Kontakt oss for et tilbud!

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: