Seychellene

Her finner du nydelige strender omkranset av frodig natur og variert landskap møter deg alt ved innflyvningen. Vakre sandstrender med de karakteristiske klippene som er runde i formen er selve varemerket til Seychellene.

Seychellene er et yndet reisemål i forbindelse med bryllupsreiser og feiring av andre merkedager, eller for en avslappende ferie i de vakreste omgivelser. Ønsker dere å gifte dere på Seychellene hjelper vi gjerne til med arrangementet.

Du kan fint reise til Seychellene for en uke.  Likevel hvis du har mer tid bør du absolutt besøke flere av øyene for å få den virkelige Seychellene opplevelsen. Øyene er forskjellige, felles for dem er at de er frodige. Du rekker nok ikke å besøke alle 115 øyene. De tre indre øyene er hovedøyene, de gir deg varierte opplevelser.

Seychellene har et stort mangfold av fugler, flest sjøfugler og noen landfugler, riktig et eldorado for de som er spesielt interessert i fugler. Kjempeskilpadder finnes i stort antall, de er utrolig flotte med sine langsomme bevegelser.

Litt historie om «Admiralens øyer»: Portugiseren Vasco da Gama oppdaget øyene i 1505. Da engelskmennene kom i 1609 var øyene fortsatt ubebodd og pirater holdt til her frem til Frankrike grunnla Seychellene i 1756. Senere vekslet England og Frankrike på å styre her, og så sent som i 1976 ble Seychellene en selvstendig øystat.

Disse øyene langt ute i Det indiske hav er en virkelig perle på jord. Paradisisk vakkert er det! Vi ordner hele reisen for deg, inkludert transport mellom øyene. Privat transport fra flyplassen til hotellet.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: