Seychellene

Lurer du på noe?

Ole skreddersyr reisen din

Ole skreddersyr reisen din

Øst for det afrikanske kontinentet, omlagt 1600 km ut i det indiske hav finner du noen av de vakreste øyene i verden, nemlig øyriket Seychellene.

Omringet av blått hav er øyene en naturperle med frodig vegetasjon og kupert landskap. Seychellene kan samtidig by noen av de aller flotteste strendene i verden med sine unike og karakteristiske steinblokker av granitt.

De fleste av Seychellens 115 øyer er beskyttet og fredete nasjonalparker, og med sin isolerte beliggenhet er øyene hjem for et unikt dyre- og planteliv. Nasjonalparken Valle de Mai på øya Praslin er til gjengjeld på UNESCOs verdensarvliste. Her finner du en av Seychellenes varemerker, nemlig verdens største kokosnøtt, Coco de Mer. En av verdens største landskilpadder lever på Seychellene, og i sesong er det ikke uvanlig at du kan få øye på havskilpadder som krabber på land for å legge egg.

Seychellene ble ikke befolket før sent på 1700-tallet, og har vært under både fransk og engelsk styre. Kulturen bærer tydelig preg av impulser fra Europa, Afrika og Asia. Denne mangfoldige blandingen har ikke minst dannet et riktig så spennende kjøkken bestående av mye spennende smaker. Spesielt sjømaten er en opplevelse på en reise til Seychellene.

Øyene Mahe, Praslin og La Digue med omkringliggende øyer, er de mest besøkte. Vi anbefaler at man kombinerer to eller tre av øyene. Start og avslutt med hovedøya Mahe. Her ligger hovedstaden Victoria og den internasjonale flyplassen.

Øyene kan besøkes når som helst på året. De to aller beste periodene å reise til Seychellene er likevel april-mai og oktober-november. I denne tiden er det veldig lite vind og sjøen er rolig. Mest regn vil du kunne oppleve i perioden desember til februar. Merk at Seychellene er et forholdsvis lite reisemål som er populært året rundt. Vær derfor tidlig ut med å planlegge og bestille. Ved å være tidlig ute kan du dessuten dra nytte av hotellenes «early bird»-tilbud.

Vi har selv besøkt øyene og kan hjelpe deg med reise, opphold, transport og utflukter. Seychellene er som skapt for bryllupsreiser og feiring av andre merkedager, men passer  også perfekt for familier. Kontakt oss for et tilbud i dag.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: