Argentina

Reisetid

17 t

Beste årstid

Desember - april

Tidsforskjell

5t/6t

Argentina er kjent for utmerket vin, de lekreste biffer, fotball og tango. Når du i tillegg kan oppleve natur som nesten tar pusten fra deg, ja da er det et reisemål som er verdt turen! De enorme fossefallene Iguazu Falls på grensen til Brasil er noe du absolutt bør inkludere i en tur til Argentina. Vest i landet finner du Mendoza der vindyrking er stort. Det er flere kjente vingårder man kan besøke. Tar du turen videre nordover kommer du til Salta og de helt spesielle fjellformasjonene. De røde fjellene virker nesten kunstig.

Buenos Aires er en by som fortjener opphold noen dager, pass på å få med deg et tangoshow eller to når du først er i byen. Kanskje har du lyst til å besøke graven til Eva Peron? Vi anbefaler gjerne å ta turen ut av byen og besøke en av gårdene på Pampasen. Du vil garantert bli imponert over gauchoene, Argentinas svar på cowboyer. De mestrer livet på hesteryggen, og vil du forsøke deg som rytter er det mulig. Maten er fabelaktig. Er du glad i kjøtt lover vi deg fantastiske matopplevelser.

I sør finner du de ville fjellene og vinterlandskap med isbreer, kanskje ikke helt ulikt våre snøkledte tinder. Årstidene derimot er stikk motsatt av hva vi har i Norge.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev