Langkawi

Langkawi består av en øygruppe på 99, i alt 104 øyer hvis man regner med de som bare er synlig ved lavvann. Det er likevel hovedøya Langkawi vi snakker om. Langkawi har en av verdens eldste regnskoger og er et grønt og frodig paradis. Øya er omgitt av vakre strender og her er det store, flotte hotellanlegg med alle fasiliteter. Det perfekte sted for rolige og late dager med sjø, strand og sol.

Langkawi er også legendenes øy, og det er en rekke sagn og legender knyttet til de forskjellige stedene på øya. Er dere her på bryllupsreise og ønsker at den skal bli fruktbar, bør damen drikke av vannet i Tasik Dayang Bunting, Den Gravide Kvinnens Sjø. La dere innhylle i legendenes mystikk, oppsøk romantiske fossefall og badekulper, som Telaga Tujuh. Spis spennende retter for to med tropiske frukter til dessert. Her er det snakk om å nyte; livet, vakre strender og hverandre. På øya finnes også familievennlige attraksjoner som Underwater World, en krokodillefarm og Oriental Village med  kabelbane som går opp til toppen av fjellet Machinchang, 708 meter over havet. Øyhopping med snorkling/dykking kan man selvsagt også få med seg. Pulau Paya sør for Langkawi er kjent for vakre korallrev. Langkawi er kjent for sine ørner, og disse kan oppleves i det fri i mangroveskogen nord på øya.

Turistsentrum på øya kan sies å være stranden Pantai Cenang med restauranter og butikker. De fleste hotellene ligger likevel for seg selv omgitt av regnskog og fabelaktig natur. En reise til Langkawi anbefales gjerne i kombinasjon med øya Penang.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: