Pulau Pinang – betelnøttøya, orientens perle, tidligere Prince of Wales island. Kjært barn har mange navn og mer enn tre millioner kommer for å besøke denne populære øya hvert år.

Georgetown på Penang er en stor by med 500.000 innbyggere, flesteparten kinesere noe byen bærer tydelig preg av. De gamle kinesiske butikkhusene ligger på rekke og rad i Chinatown. En morsom og behagelig måte å komme seg rundt på er med trishaw, sykkeldrosje. Dette er fortsatt et nokså vanlig framkomstmiddel i Georgetown.

Georgetown, Penang.

Foruten Georgetown hvor det er mye å se har Penang flotte severdigheter utenom byen. Du kan ta Penangs ”Fløibane” opp på Penang Hill for flott utsikt i vakre omgivelser. Kek Lok Si, Malaysias største tempelkompleks er verdt et besøk. Slangetempelet, hvor det ikke er like mange slanger som tidligere, men noen ligger fortsatt kveilet opp ved alteret.

Ønsker du en kombinasjon med opplevelse og badeferie er det strender på Ferringhi Beach, men dette er ikke blant Malaysias beste strender. Bading frarådes i enkelte perioder på grunn av mye maneter i sjøen, men hotellene har flotte bassengområder. Vi anbefaler at du like gjerne legger badeferien til Langkawi som ligger en kort flytur unna.

Aktuelle reiseforslag

Utflukter i Penang

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev