Hyggelig byhotell sentralt i Sukhumvit. Rembrandt Hotel & Towers ligger i en koselig sidegate, Soi 18, til Sukhumvit. I området er det en mengde spisesteder, og det er gangavstand til shoppingsentrene Emporium og det trendy Terminal 21. Det er 10 minutter å gå til Skytrainstasjonen Asoke. Hotellet er en favoritt hos mange, takket være sin beliggenhet.

Rembrandt har flere restauranter som er populære blant folk i Bangkok; Rang Mahal, indisk, i 26. etasje, Senor Pico, mexikansk, Red Pepper, thai og Da Vinci, italiensk. Hotellet har også svømmebasseng, trimrom og spa.

Superior rommene har utsikt til byen og er elegant dekorert og finnes både med doble senger og delte senger, såkalte twinbeds. Det er teppegulv i denne kategorien.

Deluxe rommene ligger høyere opp i etasjene, de har også utsikt til byen og har sittegruppe. Disse rommene finnes både med doble senger og med to senger. Rommene i 9.-12. etasje har parkettgulv. Deluxe rom i 14.-20. etasje har teppegulv. Det er gratis trådløst internet i alle romtyper.

Alt i alt synes vi Rembrandt er mye hotell for pengene.

 

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev