Sightseeing og street food-tur i Bangkok med tuk-tuk

Utforsk det autentiske Bangkok i det byen våkner til liv ved solnedgang. På turen vil du besøke livlige bydeler, som Chinatown og backpackergaten Khao San Road, beundre byens opplyste templer, og kanskje best av alt, få smake på byens verdensberømte gatemat.

Først stopp på turen er Chinatown med Kuan Yim-helligdommen og Yaowarat Road med sine travle gatekjøkken og fargerike sidegater. I mylderet i Chinatown blir det selvfølgelig en pause for snacks før turen fortsetter til Golden Mountain. Her venter panoramautsikt over Bangkok og en fantastisk solnedgang.

Neste stopp er legendariske Khao San Road, og på veien vil du passere noen av Bangkoks flotteste attraksjoner som Grand Palace. I Khao San blir det tur til fots for å oppleve Asias mest kjente backpackerområde med sitt legendariske uteliv, butikker og matboder.

Vi fortsetter så til et roligere nabolag, sjarmerende Rambuttri, hvor du virkelig får oppleve hvor vakker Bangkok er etter solnedgang. Her vil du bl.a. kunne se Wat Arun, Temple of Dawn, som er enda vakrere om kvelden.

Rambuttri, en koselig gate i nærheten til Khao San Road.

Turen avsluttes med et herlig måltid på et gatekjøkken i en skjult gate, før vi besøker det fantastiske blomstermarkedet i Bangkok som er et av de største i verden.

Varighet: ca. 4-5 timer (avhengig av trafikk).
Pris: kontakt oss for en skreddersydd pakke.

Turen går i lag med andre. Ønskes en privat tur, kan du ta kontakt med oss.

 

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: