Guidet gåtur i Chinatown

Til fots vil våre lokalkjente guider sørge for at du kommer tett innpå en av Bangkoks aller mest spennende bydeler, Chinatown.

Etter et kort møte på hotellet, hvor guiden presenterer dagens program, går turen til Chinatown. Første stopp er Trimit-templet og verdens største gull-Buddha. Til fots fortsetter turen inn i Chinatowns mylder av gater, sidegater, butikker, boder og mennesker. Ikke minst vil du finne små og store gatekjøkken – her vil absolutt alle sanseinntrykk bli stimulert!

Mango og sticky rice

Mango og sticky rice er en av mange delikatesser du kan prøvesmake i Chinatown. 

Vi hopper så inn i en av Bangkok mange tuk-tuker for et besøk til det fargerike og travle blomstermarkedet, før turen går med pendlerbåt til Thonburi-bydelen. På motsatt side av Chao Phraya-elven, som deler Bangkok, vil du oppleve en langt mindre hektisk side av byen som sjeldent besøkes av vestlige turister, med lokale marked og templer.

Utflukten avsluttes etter en deilig lunsj på en lokal restaurant. Velg om du ønsker å bli kjørt tilbake til hotellet eller om du ønsker å bli satt av i byens shopping-distrikt.

En av mange pendlerbåter på Chao Phraya-elven.

En av mange pendlerbåter på Chao Phraya-elven.

Varighet: ca. 5 timer inkludert lunsj.
Pris: kontakt oss for en skreddersydd pakke.

I Chinatown kan vi også anbefale vår sykkel- og kanaltur.

> Les mer om sykkelturen her!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: