Manila

Lurer du på noe?

Ole skreddersyr reisen din

Ole skreddersyr reisen din

Landets hovedstad, og for mange et utgangspunkt for reisen til Filippinene. Byens kommersielle sentrum er Makati City hvor man har et bra utvalg butikker og restauranter. Byen blir delt i to av Pasig River, som renner ut i vakre Manila Bay. Solnedgangen over Manila Bay går for å være en av verdens vakreste, og best utsikt har du fra Roxas Boulevard. Det er som en ildkule drukner i havet! Byen er stor, men det er rimelig å komme seg rundt. Det mest vanlige fremkomstmidlet er den typiske filippinske jeepney’en, som er ombygde amerikanske jeeper.

Manila har mange severdigheter å by på for den som reiser hit, som den gamle bymuren etter spanjolene – Intramuros. Byen har også en rekke kirker og katedraler fra spansk tid, og av nyere historie har man Malacanang – palasset som Imelda og Ferdinand Marcos regjerte fra, og hvor fruen etterlot seg 3.000 par sko da de flyktet i 1986. Byen og området rundt har også mye historie fra andre verdenskrig og den største amerikanske krigskirkegården utenfor USA finner man i Manila.

Man kan reise til Manila med flere flyselskaper, blant annet Singapore Airlines og Thai Airways. For den som skal reise videre på Filippinene har man gode forbindelser til andre destinasjoner på øyriket.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: