Phuket

Thailands største øy og landets mest populære turistdestinasjon å reise til er Phuket, ikke uten grunn. Øya har et variert og spennende landskap, strender for enhver smak og også områder med opprinnelig regnskog.  Uansett hvilken strand du velger å bo på kan du være med på en rekke aktiviteter som; gokart, strikkhopping, parasailing, paintball, golf, minigolf og bowling. Eller du kan se thaiboksing, lære å lage thaimat eller ri på elefant. Utflukter til Phi-Phi Island, Phang Nga Bay med de spektakulære kalkstensformasjonene og James Bond Island som turens høydepunkt eller til øyas nasjonalparker med regnskog og rehabiliteringssenter for gibbonaper. Her er alt tilrettelagt og godt innarbeidet for deg som turist.

Merk at fra sommeren 2014 har landets myndigheter forbudt private aktører å leie ut solsenger på Phukets strender.

Patong Beach har flest tilbud både til lands og til vanns og om natten med. Patong har nærmest bypreg med gatemiljø, en trivelig strandpromenade og et godt utvalg i restauranter. Stranda er offentlig og veldig lang, supert for gode spaserturer. Patong er stedet for deg som vil ha liv og røre store deler av døgnet.

Karon Beach har godt utvalg i hoteller, mange i turistklasse og prisene gjør at mange velger å bo her. Det er roligere enn Patong og avstanden dit er kort slik at man kan dra dit for å spise og shoppe. Stranda er flere kilometer lang også her.

Kata Beach og Kata Noi Beach, to strender side om side atskilt av en liten høyde. Kata har et lite trivelig sentrum med butikker, skreddere og ikke minst gode restauranter. Hotellene er ikke så mange og har stort sett høyere standard enn på Patong og Karon. Stedet for romantiske middager for to.

Kamala Beach og Bang Tao Beach passer for deg som vil rusle langs lange hvite strender i fred og ro og bo rett på stranden. Stadig flere barnefamilier har oppdaget disse strendene. Flere av hotellene er tilrettelagt for familier, det er mindre trafikk og roligere tempo. Vil man ha rikt utvalg av shopping og større restaurant tilbud en eller flere kvelder, er det et kvarters biltur til Patong.

Fornøyelsesparken Phuket Fanta Sea ligger på Kamala. En kveld her er artig for både voksne og barn. Buffetmiddag kan inntas i parken, og det er mange boder å kikke på før showet starter. Lyd og lys effektene på det imponerende showet kan virke noe heftig for de aller minste barna.

Phuket har noe for alle som ønsker å reise til Thailand.

I Phuket finner du også Krabispesialistens team som er behjelpelig med alt fra transporter til utflukter under ditt opphold på øya. I tillegg til utflukter og severdigheter i selve Phuket, kan Krabispesialisten arrangere øyhoppingsturer og andre utflukter.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: