Cebu

Lurer du på noe?

Flemming skreddersyr reisen din

Flemming skreddersyr reisen din

Byen Cebu ligger midt i Filippinene på øya med samme navn og bærer kallenavnet “The Queen City of the South». Det er ca 160 små og store øyer rundt øya Cebu og blant disse finner man noen av Filippinenes mest populære dykkersteder som Malapascua, Moalboal og Sumilon. Lettest tilgjengelig er likevel Mactan Island rett utenfor Cebu City. Her finner du krystallklart vann og levende korallrev kombinert med flotte strender og luksuriøse hoteller.

Det var på Cebu den portugisiske oppdageren Magellan ankom i 1521, på oppdrag fra den spanske kongen. Dette markerer starten på den spanske perioden og øya står naturlig nok sentralt i den filippinske historien. Korset som Magellan plantet da han ankom øya står der den dag i dag og er byens mest kjente landemerke. Noen få meter fra Magellans Cross finner du Basilica del Santo Niño. Kirken ble bygd til ære for Jesusfiguren som Magellan tok med seg på den lange ferden fra Spania. Menneskene på Cebu er kjent for sine festivaler og Santo Nino-figuren er midtpunkt for den største av de, Sinulog, som feires i januar.

Skal du reise til Cebu kommer du lettest hit med Singapore Airlines og Silkair, samt Cathay Pacific. Cebu lar seg kombinere med både reiser til Manila og Boracay, og er også et godt utgangspunkt om man ønsker å reise til naboøya Bohol.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: