Havanna

Det er nesten umulig å reise til Cuba og Havanna uten å bli forelsket – i selve byen. Det blir kanskje ikke kjærlighet ved første blikk, men etter hvert kryper hun inn under huden på deg. La deg fascinere av bølgene som slår innover Malecón, Havannas kjente gate langs Atlanterhavet, på en vindfull dag. Sett deg en ettermiddag på terrassen utenfor Hotel Inglaterra. Ta en øl, hvis du klarer å få kontakt med en kelner. Hør på musikken som i hvert fall er tilstedeværende og høyst levende.

Rusle en tur i det gamle Havanna, besøk bokmarkedet på Plaza de Armas. Gå innom et av de mange små muséene som holder til i de nyrestaurerte kolonibygningene, ikke bare for å se på museumsgjenstandene, men også for å se de skyggefulle patioene og for å se hvordan den spanske overklassen hadde det i kolonitidens Havanna.

Det finnes knapt noe annet sted i verden, hvor en barrunde er en av de største turistattraksjonene. Start med de to mest kjente, El Floridita og La Bodeguita del Medio. Disse er Hemingways to berømte vannhull i Havanna. Og som Hemingway drikker du selvfølgelig Daiquiri på El Floridita og Mojito på La Bodeguita, selv om prisene har steget betraktelig siden Hemingways dager.

Kl. 21.00, lyder kanonskuddet fra La Cabaña, som opprinnelig betydde at byportene stengte, og at det var på tide å gå hjem. Ikke gjør det. Det er nå det er tid for å løse opp hoftene og begi seg ut i ”salsanatten”.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: