Cuba i høst!

Benytt sjansen til å oppleve Cuba før de store endringene inntreffer for alvor. Vi lover en flott og annerledes turopplevelse i et av verdens mest fascinerende land. Norsktalende turleder! Avreise 30. oktober 2016.
Pris fra:
34.900,-

Homestay på Cuba

En unik mulighet å oppleve Cuba. Se våre eksklusive startpakker som inkluderer leiebil, privat sjåfør/guide. Overnatting i "casa particulares". Med mulighet for utvidelse. Reis nå før de store endringene skjer!
Pris fra:
10.500,-

Opplev det østlige Cuba

Opplev den orientalske delen av Cuba med vår homestay-pakke som inkluderer leiebil og privat sjåfør/guide. På reisen besøkes bl.a. Santiago og Holguin i tillegg til Havanna og Trinidad. Totalt 12 dager.
Pris fra:
17.500,-

Bilpakke Cuba

Kjør selv og opplev det virkelige Cuba. Vi ordner både bil og hotell for deg, og kan gi deg råd til alternative ruter. Kontakt oss i dag, vi kan Cuba!
  
Cuba

En reise til Cuba er mer enn sol og flotte strender!

Cuba er vårt nest største reisemål - kun Thailand er større.

Flere og flere ønsker å reise til Cuba - det "underlige" landet i Karibien, hvor Fidel Castro har styrt i over 40 år. Styresettet har selvfølgelig satt sitt preg på Cuba – på godt og vondt. Turisme er nå Cubas viktigste inntektskilde, og stadig nye luksushoteller bygges på de mest kjente badestedene. Disse har alt tilreisende kan ønske seg. Du kan reise til Cuba som du kan reise til hvilken som helst annen øy i Karibien. Cuba har det samme klimaet, de samme flotte strendene og blått hav du sjelden har sett maken til. Men en reise til Cuba gir så mye mer! Legg reisen til Cuba utenom turistløypene og opplev cubanske barn som spiller Cubas nasjonalsport, baseball, i gatene etter skoletid. Mannfolkene som trofast "mekker" på sine 50-talls amerikanere for å holde dem gående en stund til, eller samles rundt et slag domino. Lyden av musikk og TV-apparater gjennom åpne vinduer. Grisen og hønene i bakgården. De gamle vakre bygningene, nedslitte – men fulle av sjarm. Kongepalmene som med sine 30 meter dominerer det cubanske landskapet. De små søvnige landsbyene og selvfølgelig storbyen og hovedstaden Havana.

Den cubanske maten er ikke særlig krydret, og kan fortone seg litt kjedelig. Hovedingrediensene er bønner og ris, og til dette serveres oftest kylling, svinekjøtt eller fisk. Kakene på Cuba er til gjengjeld både gode og fås i mange varianter, og cubanerne selv elsker søtsaker.

Det meste av det du drikker er godt. Foruten rom, er den cubanske kaffen utmerket. Ølet er godt og ikke glem å prøve en "batido" fruktshake.

Det er cubanerne som gjør Cuba! Blandingen av spanjoler, afrikanere og asiater har skapt et fargerikt og tolerant folkeferd.

En reise til Cuba glemmer du aldri.

Visum til Cuba
OrkidéEkspressen ordner gjerne visum for deg uten behandlingstid, men husk at visumet er et fysisk dokument som må sendes i posten, slik at postgangen må beregnes. Vil du vite mer om visum til Cuba? Klikk deg inn på faktaarket nedenfor for å se priser på visum. Aller billigst er visum til Cuba om du kjøper reisen hos oss.
 

FaktaArkKlimatabell

Kart


Kontakt oss
Aktuelle tilbud
Cuba - genuint og nostalgisk
Cuba,  16 dager
32.900,-
Opplev det østlige Cuba - homestay
Cuba,  12 dager
17.500,-
Cuba med homestay og privat sjåfør - 1 uke startpakke
Cuba,  8 dager
10.500,-
Adresse: Parkveien 1 · 2500 Tynset · Tlf.: 62 48 28 88 · Fax: 62 48 01 22 · post@orkide.no
Travelmarket Interactive