Lite reiseapotek

Når man er på reise er det ofte lurt å ha med seg noen nødvendige små helse artikler. Hvis man har det nødvendige i kofferten, slipper man å bruke tid på å handle det inn underveis på turen. Av og til går kanskje turen også til steder hvor det ikke er så lett å skaffe det nødvendige i farten.

Vårt tips til et lite reiseapotek er: Liten flaske med hånddesinfeksjon, finnes også som våtservietter Myggmiddel (Autan) Elastiske strømper for beina til bruk på flyturen Plaster Små bandasjer Saks/Pinsett Liten flaske pyrisept til å rense sår En liten sårsalve, f eks Bacimycin Temperaturmål (ikke kvikksølv) Fyrstikker/lighter Paracet eller lignende febernedsettende Reisesyketabletter Allergi medisiner Imodium mot turistdiare, husk at den ikke kurerer, bare lindrer Vær oppmerksom på at spisse gjenstander ikke kan oppbevares i håndbagasje ombord i fly, det må legges i kofferten som leveres ved innsjekking.

Reisevaksine:
Reisevaksiner er smart å ordne, du kan lese nyttig informasjon om det ved å klikke på bildet nedenfor, og du kan se hvor det finnes klinikk. Alternativt kan man kontakte helsestasjon på hjemstedet hvis det ikke finnes vaksineklinikk i nærheten av der du bor.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: