Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa er en drøm av et resort og passer for deg som ønsker å bo litt utenom det vanlige. Med idyllisk beliggenhet på en øy kommer man også bort fra mas og kjas. Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa har lekre pool villaer med panorama utsikt mot havet. Samme hvilken vei man snur seg oppdager man utsøkte detaljer og flotte utskjæringer. De private bassengene til pool villaene er faktisk store nok til å svømme i. Resortet er stort og består av 34 villaer og en avdeling med deluxerom. Romfløyene er plassert slik at man har stor grad av privatliv uansett hvor man bor. Hotellets golfbiler henter og bringer rundt om på anlegget om du ikke vil spasere.
Den flotte stranden innbyr til avslappende dager. Det samme gjør hovedbassenget, eller man kan avkjøle seg i sitt eget basseng i villaen.

Fra flyplassen i Phuket er det et kvarters biltur til Royal Phuket Marina og derfra er det 20 minutter med hotellets speedbåt til Santhiya Koh Yao Yai Resort & Spa. De har faste avganger, og det er en lounge hvor man kan kjøpe mat og drikke hvis det blir litt å vente.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev