Elephant Hills – jungel- og lakesafari 3 dager/2 netter

Bli med på et 3-dagers eventyr i Khao Sok med overnatting i både jungelen og på den spektakulære Cheow Larn-innsjøen.

> Se også: Elephant Hills 2-dagers junglesafari!
> Se også: Elephant Hills 3-dagers junglesafari!

I Khao Soks regnskog tilbyr Elephant Hills opphold og opplevelser i både jungelen og på den kunstige innsjøen Cheow Larn. Overnatting i luksustelt sørger for et komfortabelt opphold samtidig som du kommer tett på naturen. Ikke minst får du sjansen til å stifte nærmere bekjentskap med de thailandske elefantene.

Elephant Hills elefantcamp har vunnet en rekke priser for sitt arbeid, og her kan du ta del i unike elefantopplevelser i visshet om at fokuset er 100% på dyrenes velferd. Elephant Hills tilbyr derfor ikke elefantridning, men du vil til gjengjeld få en langt tettere og mer interaktiv elefantopplevelse.

Elephant Hills tilbyr spennende og varierte programmer på 2 til 4 dager. Utfluktene passer utmerket for både par og familier, og teltene er romslige nok for en familie på 4. Gunstige rabatter gis dessuten for barn fra 4 til 15 år. Elephant Hills sørger også for transport til og fra de mest populære badestedene i sør (se lenger ned for info).

Denne turen inkluderer overnatting i både junglecampen og på innsjøen. Av sikkerhetsmessige årsaker er aldersgrensen for overnatting på innsjøen 7 år.

På denne turen tilbringes en natt på Elephant Hills «flåtehotell».

Program:  

Dag 1:
Henting på flyplassen eller ditt hotell i sør (se lenger ned for mer informasjon). Etter innsjekk venter et møte med elefantene og «The Elephant Experience»* etterfulg av kanosafari på Sok-elven. På kveldstid tilbyr Elephant Hills aktiviteter som filmvisning, danseoppvisning og matlagingsdemonstrasjon.

*Elephant Experience: I nærkontakt med elefantene lærer man mahoutenes hemmeligheter, forbereder et av dagens måltider, mater de og ser de bade. Elephant Hills får man virkelig komme tett på disse majestetiske dyrene – en opplevelse som både store og små sent vil glemme.

På Elephant Hills blir du godt kjent med de thailandske elefantene.

Kanotur på Sok-elven.

Dag 2:
I dag går turen til den spektakulære Cheow Larn-innsjøen i Khao Sok. På vei til den kunstige innsjøen besøkes et marked for et innblikk i det lokale dagliglivet før sightseeing i longtailbåt venter. Lunsj på Elephant Hills sitt eget flåtehotell på innsjøen. Her benyttes resten av dagen for avslapping. Ta med badetøy, her blir muligheter for å bade i sjøen eller benytte seg av Elephant Hills kanoer. På ettermiddagen står også fottur i jungelen. Overnatting på Elephant Hills flåtehotell.

Elephant Hills flåtehotell.

Teltene til Elephant Hills er komfortable både til lands og til vanns.

Dag 3:
Etter frokost venter guidet kanotur på innsjøen for bl.a. å speide etter dyrelivet. Etter lunsj og utsjekking går turen videre til ditt hotell eller flyplass.

Khao Sok ved soloppgangstider.

Priser: 
Ved to reisende: fra kr 7 400,- pr person.
Barn 7-16 år: fra kr 3 700,-.

BARN GRATIS: I lavsesongen (mai, juni, september) tilbyr Elephant Hills som regel gratis opphold og mat for barn.

Prisene inkluderer overnatting, måltider, utflukter som i program med engelsktalende guide. Fellestransport er inkludert fra følgende steder: Phuket, Khao Lak, Krabi, Khanom og Koh Samui.

Pakketips:
Ha med gode sko, lette og dekkende bomullsklær, regntøy, solkrem, myggmiddel og et ekstra klesskift. Det blir også anledning til å bade så ta med badetøy og håndkle. Om dere har hotellopphold på samme hotell før og etter turen, så kan dere la hovedbagasjen stå igjen slik at dere kan pakke lett for turen til Elephant Hills.

Elephant Hills har få rom og er meget populært, så det anbefales at man er ute i god tid med bestilling.

Vi tar forbehold om endringer i program og priser som følge av f.eks. skiftende valutakurser.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: