La Digue

La Digue er et must på din reise til Seychellene, og har ikke bare nydelige strender og avslappende atmosfære, men også massevis av sjarm.

Øya har nesten ingen biler, og de fleste tar føttene fatt eller benytter sykkel som fremkomstmiddel. Sykkelutleie er utbredt, og på to hjul kan du enkelt utforske øya i ditt eget tempo. Øya er kun 5 km lang og 3 kilometer bred, og har flere flotte og uberørte strender. På La Digue kan du også ta turen opp i høyden. Det høyeste punket på øya er Nid d’Aigle (333 m.o.h.) som byr på flott utsikt over øya og de nærliggende øyene.

Det som trekker turister til La Digue er den verdensberømte stranden Anse d’Argent. Hvit puddersand, palmtrærne, de runde granittblokkene og det turkisfargede vannet gjør stranden til en av de aller mest spektakulære i verden, og er selve «postkortbildet» på Seychellene.

La Digue kan entes besøkes som dagsturist fra Mahé eller Praslin, eller du kan velge å bo på en av de koselige boutiquehotellene på øya. De fleste hotellene finner du ved landsbyen La Passe. Øyas største og beste hotell er Le Domaine de L’Orangerie Resort & Spa som ligger rett overfor sentrum. Langs den sjarmerende hovedgaten finner du noen butikker og restauranter, som serverer nydelig lokal mat. La Digue ligger 43 km nordøst for Mahe og kun 6 km fra Praslin.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: