Mahe

Mahe er den største av øyene på Seychellene. Her ligger flyplassen og Victoria, en av verdens minste hovedstader med sine om lag 26 500 innbyggere.

Mahe er 27 km lang og 8 km bred. Strendene er mange og selv om øya er forholdvis liten er det mange bortgjemte steder å oppdage. De beste strendene befinner seg på øyas vestside, hvor også hotelltilbudet er størst.

Øyas indre er kupert, og domineres av en fjellkjede som strekker seg fra nord til sør. De grønnkledde fjellene danner et flott bakteppe for øyas mange strender. Fotturer er populært, og selv om den høyeste toppen ikke er høyere enn 905 m.o.h. byr fjellene på flotte turmuligheter til fantastiske utsiktspunkter. Ta turen opp Copolia for utsikt mot Victoria og østkysten, eller Morne Blanc med sin spektakulære utsikt mot den vestlige kystlinjen. En annen populær fottur er den mindre krevende Anse Major-stien, som ender opp på en av de vakreste og uberørte strendene på Mahé.

På en reise til Seychellene kan du fint benytte hele oppholdet på Mahe. Det er likevel enkelt å kombinere med Praslin og La Digue. Sistnevnte er et must å besøke, om enn bare for en dagstur. Vi hjelper deg med alt av transporter, opphold og utflukter.

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: