Øyhopping på Seychellene

Praslin / La Digue / Mahe

Opplev det beste av Seychellene med denne øyhoppingspakken. På turen vil du besøke Praslin, La Digue og Mahe med opphold på koselige boutique-hoteller med halvpensjon. Merk at flybillett til/fra Seychellene kommer utenom. Kontakt oss for et komplett og skreddersydd tilbud!

Dette er kun et reiseforslag og reisen kan tilpasses helt etter dine ønsker. Oppgradering av rom er mulig, og du må gjerne spørre oss om andre bosteder eller utflukter. Vi har selv besøkt øyene og kan hjelpe deg å sette opp drømmereisen til Seychellene.

Inkludert i prisen: 
5 netter på L’Archipel på Praslin i et Superior-rom
2 netter på La Repaire på La Digue i et Standard-rom
5 netter på Carana Beach Hotel på Mahe i en Oceanview Chalet
Alle hotellovernattingene inkluderer halvpensjon
Fergebilletter mellom øyene på øvre dekk
All transport til/fra hotell (buss/minibuss)

Vår egen leverandør tar imot dere ved ankomst og står til rådighet under oppholdet hvis dere skulle ønske utflukter o.l. Vi anbefaler likevel at man bestiller utflukter på forhånd (se under for tips).

Prisen gjelder pr person når 2 reiser sammen og deler dobbeltrom.

Prisen er kun av veiledende karakter. Vi tar forbehold om endringer. Merk at prisene baserer seg på «early bird-tilbud» og forutsetter at man bestiller minimum 2-3 måneder før avreise. Prisene er høyere for bestilling tettere på avreise.

Seychellene egner seg som reisemål året rundt, og er bl.a. veldig bra om våren og sommeren. Aller best er perioden i mai og perioden i oktober, i skiftet mellom de to passatvindene.

Utflukter:
Seychellene har mye å tilby. På Praslin kan du besøke noen av øyrikets aller vakreste strender som Anse Lazio og Anse Georgette. I Praslin bør du oppleve øyrikets unike flora og fauna i nasjonalparken Valle de Mai.

Mahe kan vi anbefale at du tar deg tid til en halvdags eller heldagssightseeing tur på øya. Legg gjerne turen innom Victoria, en av verdens minste hovedsteder. Er du av den aktive typen, så har fjellene på både Praslin og Mahe flotte turstier hvor man kan nyte fantastisk utsikt.  Vi kan også arrangere diverse utflukter med båt til de omkringliggende øyene.

La Digue anbefaler  vi at du leier sykkel på hotellet slik at du kan utforske denne sjarmerende paradisøya i ditt eget tempo.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: