Aava Resort & Spa

Aava Resort & Spa er et flott bungalow-anlegg som ligger nydelig til på Nadan-stranden. Hotellet eies av et ungt finsk par som forelsket seg i Khanom under en backpackertur på 2000-tallet, og er bygget i moderne stil med fokus på skandinavisk design og arkitektur. Aava Resort har kun 28 rom og tilbyr gode fasiliteter i en intim og avslappende setting.

Rommene er lekre med rene linjer og stilige bad. Deluxe- og Superior-bungalowene passer de fleste, mens hotellets seks Poolside Villaer tilbyr havutsikt og direkte tilgang til bassenget. Familier anbefales familievillaene på to etasjer. Disse har to atskilte soverom og en stor og flott balkong med utendørs jacuzzi.

> Les mer om Khanom – det genuine Thailand her.

Av fasiliteter har hotellet én restaurant ved stranden, som serverer mat av høy klasse med et godt utvalg importerte viner. Hotellet har også eget bakeri og pizzeria. Hotellets velværesenter byr på avslappende spa-behandlinger og aktiviteter som tai chi, yoga og thaiboksing. Turdisken arrangerer spennende utflukter og er et godt utgangspunkt for å utforske Sør-Thailand. Et must er selvsagt en tur for å forsøke å spotte Khanoms populære delfiner. Aava leier også ut scootere for den som ønsker å utforske stedet på egen hånd.

Bærekraft er et stort fokusområde for Aava Resort og hotellet har gull-sertifisering fra det internasjonale bærekraftsprogrammet Travelife. Alle tak har solcellepaneler; ingen plastikk benyttes i restaurant eller på rommene; rommene har refill-flasker for vann; hotellet har sin egen urtehage for bruk i restauranten og kjøper mesteparten av sine råvårer lokalt. Hotellet støtter også arbeidet til Trash Hero Khanom, en organisasjon som bl.a. arbeider for å øke bevissthet om miljøvern på lokale skoler og det lokale samfunnet. En gang i uka arrangerer Trash Hero Khanom rydding av stranden i Khanom. Som gjest på Aava Resort ønskes du velkommen til å delta i den ukentlige ryddingen.

Hotellet passer perfekt for deg som ønsker å oppleve det genuine Thailand, eller for deg som ønsker å finne roen i et paradis utenfor allfarvei, mens man har bekvemmelige fasiliteter til rådighet.

 

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: