Aava Resort & Spa er et flott bungalow-anlegg som ligger nydelig til på Nadan-stranden. Hotellet eies av et ungt finsk par som forelsket seg i Khanom under en backpackertur på 2000-tallet, og er bygget i moderne stil med fokus på skandinavisk design og arkitektur. Aava Resort har kun 28 rom og tilbyr gode fasiliteter i en intim og avslappende setting.

Rommene er lekre med rene linjer og stilige bad. Deluxe- og Superior-bungalowene passer de fleste, mens hotellets seks Poolside Villaer tilbyr havutsikt og direkte tilgang til bassenget. Familier anbefales familievillaene på to etasjer. Disse har to atskilte soverom og en stor og flott balkong med utendørs jacuzzi.

Av fasiliteter har hotellet én restaurant ved stranden, som serverer mat av høy klasse med et godt utvalg importerte viner. Hotellet har også eget bakeri og pizzeria. Hotellets velværesenter byr på avslappende spa-behandlinger og aktiviteter som tai chi, yoga og thaiboksing. Turdisken arrangerer spennende utflukter, et must er selvsagt en tur for å forsøke å spotte Khanoms populære delfiner. Aava leier også ut scootere for den som ønsker å utforske stedet på egen hånd.

Aava Resort, Khanom - OrkidéEkspressen

Hotellet passer perfekt for den som ønsker å oppleve det genuine Thailand, eller for deg som ønsker å finne roen i et uberørt paradis, alt mens man har bekvemmelige fasiliteter til rådighet.

OrkideEkspressen har, som eneste turoperatør i Norge, salgsavtale med Aava Resort & Spa.

 

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev