Khanom

Lurer du på noe?

Flemming skreddersyr reisen din

Flemming skreddersyr reisen din

Søker du det genuine Thailand eller en rolig badeferie i et paradis uten masseturisme, da er Khanom stedet for deg. Beliggende på fastlandet innenfor Koh Samui, byr Khanom på rolig landsbyliv, en vennlig lokalbefolkning, vakker natur med jungelkledde fjell og kalksteinsklipper, og ikke minst, kilometervis med nydelige strender.

> Les mer om Khanom i denne Hjemmet-artikkelen fra 2019!

Hovedstranden, Nadan Beach, er på hele 9 kilometer lang og byr på finkornet sand og deilige bademuligheter. Stranden er forholdsvis lite utbygd, men de siste ti årene har det kommet til flere hoteller. Få holder likevel internasjonal standard, med unntak for boutiquehotellet Aava Resort & Spa. Avstandene er store og man har ikke noe utbygd turistsentrum med butikker og restauranter. Det gjør stedet perfekt for den som liker å utforske på egen hånd, og i Khanom venter både små og store oppdagelser.

Khanoms sentrum består av to landsbyer som ligger litt inn i landet. Få med deg fiskerlandsbyen langs elven som skiller de to landsbyene og det lokalet markedet, som er mest aktivt på onsdager. I tillegg til uberørte strender byr naturen i området på både grotter og fossefall, og som en av få steder i verden er farvannet utenfor Khanom tilholdssted for de ytterst sjeldne rosa delfinene, en attraksjon som drar vel så mange besøkende som de fantastiske strendene.

Khanom ligger kun ca. 1 time unna Surat Thani flyplass. Kun 20 minutter unna Khanom ligger dessuten fergekaien Don Sak, som gjør det enkelt å kombinere Khanom med Koh Samui. Vi lager også kombinasjoner med andre reisemål i Sør-Thailand, som Phuket, Khao Lak og Krabi.

 

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: