Khanom

Det genuine Thailand

Khanom i det sørlige Thailand har på kort tid blitt en av våre favoritter. Her finner du det ekte Thailand med landsbyliv, lokale markeder, vennlige mennesker og vakker natur. Og selvsagt strender, kilometervis med nydelige strender du nærmest kan ha helt for deg selv. Omtrent slik det var for 35 år siden da vi i OrkideEkspressen startet å selge reiser til Smilets Land.

Til fordel for oss som foretrekker et eksotisk reisemål utenfor allfarvei, er Khanom fremdeles en godt bevart hemmelighet – her finner du nemlig ingen masseturisme. I hvert fall ikke foreløpig. Khanom er nemlig i ferd med å få mer og mer oppmerksomhet, så om du vil oppleve denne genuine perlen, vil vi anbefale deg å reise nå. Kanskje er det ditt nye favorittsted som venter på å bli oppdaget?

Fra det lokale markedet i Khanom.

Reisen hit: 
Khanom ligger på fastlandet, på innsiden av den populære ferieøya Koh Samui i det sydlige Thailand. Nærmeste flyplass er Surat Thani som ligger ca. 1 time fra Khanom. Kun 20 minutter unna Khanom ligger fergekaien Don Sak, som forbinder fastlandet med Koh Samui og naboøyene Koh Phangan og Koh Tao. Khanom lar seg også lett kombinere med andre reisemål i sør, som f.eks. Phuket, Khao Lak og Krabi. Vi skreddersyr turen din og sørger for en komfortabel reise som inkluderer flybilletter, overnatting og alt av transporter. 

Nadan Beach i Khanom. Den 9 kilometer lange stranden er en av Thailands flotteste. I det fjerne kan du skimte øya Koh Samui.

Opphold: 
Khanom har fremdeles svært få hoteller, og det eneste hotellet av god internasjonal standard er Aava Resort & Spa. Hotellet er holdt i skandinavisk design og byr på en intim og avslappende atmosfære med sine 28 rom. Hotellet ligger idyllisk til, rett på den 9 kilometer lange Nadan-stranden. Aava Resort passer for både par på romantisk ferie og barnefamilier. OrkideEkspressen har, som eneste turoperatør i Norge, salgsavtale med Aava Resort & Spa.

Aava Resort blander thailandsk arkitektur og skandinavisk minimalisme på elegant vis. 

Om du går i giftetanker er Aava Resort & Spa et av våre utvalgte hoteller hvor vi tilbyr bryllupspakker. Ved store bryllupsfølger har du dessuten muligheten til å leie hele hotellet. Vi har god erfaring i å arrangere både reise og bryllup. 

> Våre bryllupspakker i Thailand kan du lese mer om her.

Stranden i Khanom er perfekt som romantisk bakteppe. Spør en av våre bryllupsplanleggere om råd og muligheter for et eksklusivt strandbryllup. 

Klima: 
Beste tiden å reise til Khanom er fra slutten av januar til utgangen av september. Khanom egner seg derfor som reisemål både om vinteren og sommeren.  

Utfluktsmuligheter:
La ikke sjansen gå fra deg til å kombinere et opphold i Sør-Thailand med den spektakulære nasjonalparken i Khao Sok. Bo i luksustelt ved en elefant-camp eller bo på et av flåtehotellene på den kunstige innsjøen Chiew Larn, som på hotellet 500 Rai. Her bor du i hytter på vannet, omgitt av klipper, fjell og verdens eldste regnskog.

> Se vår 3-dagerspakke til 500 Rai her.

500 Rai i Khao Sok nasjonalpark.

For barnefamilier anbefaler vi Elephant Hills, hvor hele familien får muligheten til å bli kjent med Thailands nasjonaldyr med fokus på dyrevelferd. Våre pakker til Khao Sok lar seg også lett kombinere for den som skal feriere på andre reisemål i Thailand.

> Elephant Hills: Junglesafari – 2 dager/1 natt.

Kort om oss:
OrkideEkspressen er Asia- og langreisespesialisten i over 35 år. Vi var en av de aller første turoperatørene som startet med salg av reiser til Thailand, og vi kjenner både reisemål og våre hoteller godt. Vi tør påstå at ingen turoperatør er dyktigere på å lage skreddersydde reiser til Thailand. La oss hjelpe deg å skreddersy din reise enten du ønsker sol og bad eller en kombinasjonsreise med jungel eller storby. Vi kan Thailand! 

 

Aktuelle tilbud

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: