Khanom – det genuine Thailand

Det genuine Thailand

Khanom i det sørlige Thailand har på kort tid blitt en av våre favoritter. Her finner du det ekte Thailand med landsbyliv, lokale markeder, vennlige mennesker og vakker natur. Og selvsagt strender, kilometervis med nydelige strender du nærmest kan ha helt for deg selv. Omtrent slik det var for 40 år siden da vi i OrkideEkspressen startet å selge reiser til Smilets Land.

Til fordel for oss som foretrekker et eksotisk reisemål utenfor allfarvei, er Khanom fremdeles en godt bevart hemmelighet – her finner du nemlig ingen masseturisme. I hvert fall ikke foreløpig. Khanom er nemlig i ferd med å få mer og mer oppmerksomhet, så om du vil oppleve denne genuine perlen, vil vi anbefale deg å reise nå. Kanskje er det ditt nye favorittsted som venter på å bli oppdaget?

mat på marked i khanom

Fra det lokale markedet i Khanom.

Reisen hit: 
Khanom ligger på fastlandet, på innsiden av den populære ferieøya Koh Samui i det sydlige Thailand. Nærmeste flyplass er Surat Thani som ligger ca. 1 time fra Khanom. Kun 20 minutter unna Khanom ligger fergekaien Don Sak, som forbinder fastlandet med Koh Samui og naboøya Koh Phangan. Khanom lar seg også lett kombinere med andre populære reisemål i sør, som f.eks. Phuket, Khao Lak og Krabi. Vi skreddersyr turen din og sørger for en komfortabel reise som inkluderer flybilletter, overnatting og alt av transporter. 

Nadan beach i Khanom

Nadan Beach i Khanom.  I det fjerne kan du skimte øya Koh Samui.

Opphold: 
Khanom har fremdeles få hoteller med god internasjonal standard, unntaket er Aava Resort & Spa. Hotellet er holdt i skandinavisk design og byr på en intim og avslappende atmosfære med sine 28 rom. Hotellet ligger idyllisk til, rett på den 9 kilometer lange Nadan-stranden. Hotellet fokuserer på bærekraft og har gullsertifisering gjennom Travelife. Aava Resort passer for både par og barnefamilier. 

Aava resort på Kahnom

Aava Resort blander thailandsk arkitektur og skandinavisk minimalisme på elegant vis.

Om du går i giftetanker er Aava Resort & Spa et av våre utvalgte hoteller hvor vi tilbyr bryllupspakker. Ved store bryllupsfølger har du dessuten muligheten til å leie hele hotellet. Vi har god erfaring i å arrangere både reise og bryllup. 

> Våre bryllupspakker i Thailand kan du lese mer om her.

par som giter seg på stranden i khanom

Stranden i Khanom er perfekt som romantisk bakteppe. Spør en av våre bryllupsplanleggere om råd og muligheter for et eksklusivt strandbryllup.

Klima: 
Beste tiden å reise til Khanom er fra slutten av januar til utgangen av september. Khanom egner seg derfor som reisemål både om vinteren og sommeren.  

Utfluktsmuligheter:
La ikke sjansen gå fra deg til å kombinere et opphold i Sør-Thailand med den spektakulære nasjonalparken i Khao Sok. Bo i luksustelt på Elephant Hills, som også kan tilby overnatting på den spektakulære innsjøen Chiew Larn. På Elephant Hills blir du selvsagt kjent med Thailands nasjonaldyr, elefanten, med fokus på dyrevelferd. Våre pakker til Khao Sok er perfekt om du også tenker å kombinere Khanom med noen av de andre reisemålene i vest, som Phuket, Khao Lak og Krabi. 

Bli kjent med de thailandske elefantene på Elephant Hills.

> Elephant Hills: Junglesafari – 2 dager/1 natt.
> Elephant Hills: Jungel og lakesafari – 3 dager/2 netter.

Kort om oss:
OrkideEkspressen er Asia- og langreisespesialisten i over 40 år. Vi var en av de aller første turoperatørene som startet med salg av reiser til Thailand, og vi kjenner både reisemål og våre hoteller godt. Vi tør påstå at ingen turoperatør er dyktigere på å lage skreddersydde reiser til Thailand. La oss hjelpe deg å skreddersy din reise enten du ønsker sol og bad eller en kombinasjonsreise med jungel eller storby. Vi kan Thailand! 

> Les mer om våre reiser til Thailand her.

 

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: