På vestkysten av Siambukta, 175 kilometer, ca. tre timer fra Bangkok med bil ligger badestedet Cha Am. Et typisk thai feriested i betydningen; det er mange thaier som reiser hit i helger og helligdager. Da livner Cha Am til med piknik på stranda om dagen, beachparty og gitarspill om kvelden. Cha Am har en uformell og trivelig atmosfære og et behagelig prisnivå, både på mat og overnatting. Svært karakteristisk for Cha Am er sykkelutleierne som har sykler både for to, tre og flere personer.

Det finnes noen skreddere her, men ellers selges det stort sett badeballer, baderinger, bøtte og spade, saronger shortser og plastsandaler, alt man trenger for en vellykket dag på stranda. Skal man på shopping bør man dra inn til Hua Hin 30 kilometer lenger sør. Man har tilgang til de samme utfluktene fra Cha Am som fra Hua Hin, og området rundt Cha Am og Hua Hin har flere golfbaner.

Når hverdagen kommer drar thaiene tilbake til Bangkok, de rullende gatekjøkkenene pakker sammen og roen senker seg over Cha Am, helt til neste helg.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev