Snorkleøya Koh Talu

Koh Talu Island er ei idyllisk øy i Thailandbukta sør for Hua Hin og Cha Am. Her hersker en avslappet atmosfære, og man er langt borte fra storbyens hektiske liv.

Her tilbys flere aktiviteter, og man kan delta på korallplanting, padle kajakk, snorkle, dykke og boltre seg i vannet. Det arrangeres også fotturer på øya. På stranda er det god plass,så her kan man virkelig få slappet av. Man kan spille strandvolleyball og ta turen innom korallmuseet, få thaimassasje eller bare nyte den stemningsfulle solnedgangen.

Koh Talu Island Resort er et all inclusive anlegg, det vil si at frokost, lunsj og middag er inkludert under oppholdet. Dagsutflukt til øya er mulig, men vi anbefaler på det sterkeste at man tar minst  to eller tre overnattinger her ute. Ønsker man å tilbringe lengre tid er det fullt mulig så lenge man ikke savner uteliv og shopping. Her ute er det resortet og aktivitetene de tilbyr som gjelder. Andre restauranter finnes ikke. Det er helt i orden, maten på resortet er god og inkludert  i prisen.

Stranden på Koh Talu.

Stranden på Koh Talu. 

Snorkling og kayakkleie er noen av aktivititene som Koh Talu kan friste med.

Snorkling og kayakkleie er noen av aktivititene som Koh Talu kan friste med.

Rommene vi benytter ligger i Big Bay. For par anbefaler vi Thai Style Ocean Villaene som har utsikt mot havet, og for familier anbefaler vi Manila Deluxe Chalet som har utsikt mot hage, men som tilbyr mer plass. Alle rom her har aircondition, vannkoker og minibar. Overnattingen kan karakteriseres som enkel.

Fra Cha Am/Hua Hin er det  2-3 timers kjøretur sørover til fergeleiet og båten over til Koh Talu Island tar 20 minutter. Til og fra båten må man vasse i vannet, så vi anbefaler at man pakker lett.

Pakkene våre inkluderer fellestransport fra Hua Hin med van og båt, helpensjon, samt utstyr til snorkling og lån av kajakk. Valgfrie aktiviteter kan bestilles på stedet og inkluderer: seiling med katamaran, squid-/blekksprutfiske med solnedgangscruise og dykkeaktiviteter.

Priser under er gyldige til og med 31. oktober 2020:

Manila Deluxe Chalet
3 dager/2 netter: kr 2 650,- pr person i et delt dobbeltrom. Barn 3-12 år kr 2 050,-.
4 dager/3 netter: kr 3 660,- pr person i et delt dobbeltrom. Barn 3-12 år kr 2 750,-.

Barn under 3 år gratis for opphold i eksisterende senger. Gjelder ett barn. Et andre barn under 3 år må betale halv pris av barneprisen over.

Manila Deluxe Chalet

Manila Deluxe Chalet.

Thai Style Ocean Villa
3 dager/2 netter: kr 3 160,- pr person i et delt dobbeltrom. Barn 3-12 år kr 2 400,-. 
4 dager/3 netter: kr 4 430,- pr person i et delt dobbeltrom. Barn 3-12 år kr 3 300,-. 

Barn under 3 år gratis for opphold i eksisterende senger. Gjelder ett barn. Et andre barn under 3 år må betale halv pris av barneprisen over.

Thai Style Ocean Villa

Thai Style Ocean Villa.

Tillegg for kan forekomme ved høysesonger som kinesisk nyttår, thailandsk nyttår osv. Vi tar forbehold om prisendringer.

Ta kontakt med oss, vi hjelper deg med å skreddersy hele reisen.

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: