75-årsjubileum

Edgar fyller år!

Den 11. november feirer vår kjære gründer, Edgar Huus Skjønhals, 75 år!

Edgar startet OrkideEkspressen for 38 år siden, i oktober 1982. Å hevde at Edgar var forut sin tid er ingen overdrivelse, og siden den gang har vi vært blant Norges største turoperatører med rutefly til Asia.

Av alle våre reisemål er Cha Am i Thailand et av de reisemålene som står vårt hjerte nært. Hver vinter er stedet en favoritt blant våre langtidsferierende, og i Cha Am har vi også arrangert både Dansegalla og den årlige golfturningen, Wirkola-Cup, til stor suksess.

Normalt på denne tiden av året er vi på vei inn i høysesongen, men 2020 ville det helt annerledes. Vi i OrkideEkspressen er fast bestemte på at vi skal klare oss gjennom denne utfordrende tiden, men for de som lever av turisme i denne badebyen er situasjonen langt vanskeligere.

I anledning jubileet ønsker derfor Edgar å samle inn penger for kjente og kjære i Cha Am, som nå er rammet av stort inntektsfall pga. den pågående pandemien.

Dette gjelder Tan i baren rett nedenfor Long Beach Cha Am Hotel, våre flinke taxisjåfører Mr M og Mr Aod, samt jentene i massasjen, Wan, Yai, Chutty, Ruang, Nee, Jane m. fl.

Om du ønsker å bidra, så kan du benytte konto 1885.19.05053. Kontoen er sperret for uttak til annet formål. Alternativt kan du også sende en pengegave på VIPPS til Edgar på 90 600 589, som så vil overføre til den opprettede kontoen. Selv det minste bidrag hjelper.

Takk fra Edgar og Orkide-gjengen på Tynset!

Edgar med Grand Travel Award-prisen 2010. 

Fra Edgars 70-årsdag i Cha Am i 2015, hvor han ble hedret med bynøklene til Cha Am og nabobyen Hua Hin.

Da Edgar reiste med Tynset-trollet på businessklasse til Thailand. 

Våre åpningstider er for øyeblikket tirsdag og torsdag fra kl. 09:00 til 12:00.

 

 

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: