Rayavadee Krabi tilbyr luksus i spektakulære omgivelser. Med sin beliggenhet ytterst på Phranang-halvøyen, sør for Aonang, har Rayavadee direkte tilgang til to av Krabi’s vakreste strender, nemlig Phranang og verdensberømte Railey Beach.

Rayavadee har om lag 100 paviljonger spredt i et frodig hageanlegg, omgitt av kalksteinsklipper og jungel. Paviljongene er på to etasjer med oppholdsrom nede og soverom i 2. etasje.  De forskjellige kategoriene inkluderer paviljonger med og uten terrasse og med og uten basseng, eller utendørs jacuzzi. Rayavadee har også egne familie-paviljonger med to soverom.

Hotellet er kjent for sin gode mat og har 3 restauranter.  Mest populær er The Grotto som er halvveis gjemt under en kalksteinsklippe i enden av Phranang Beach. Med sand under føttene, er stedet et perfekt sted for å nyte en lunsj eller en drink mens solen går ned. I tillegg har man selvsagt restaurantene på Railey Beach i gåavstand. Til Aonang kommer man seg med longtailbåt.

Rayavadee Krabi hører til Leading Hotels of the World. I oktober 2014 ble Rayavadee kåret til en av de 20 beste resortene i Asia av det anerkjente reisemagasinet Condé Nast. Rayavadee er et utmerket sted for bryllupsreiser eller litt spesielle anledninger.  Rayavadee er også perfekt som en luksuriøs avslutning på en deilig ferie. Vi har flere kunder som velger å unne seg 3-5 netter på Rayavadee før hjemturen. Spør oss om tilbud – vi skreddersyr din reise.

-> Rayavadee Krabi inngår i vårt Thailand Exclusive-program. Les mer her! 

Merk at strendene i Krabi er offentlige. Både Phranang og Railey tiltrekker seg tilreisende turister på dagsuflukter.

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev