Krabi

Krabi er både en by og navnet på en hel provins. Byen Krabi og strandstedet Ao Nang ligger på fastlandet, mens provinsen har mer enn 130 små og store øyer. En av Thailands vakreste og mest kjente strender, Railey Beach ligger her. De karakteristiske kalkstensformasjonene i området er hyppig fotografert i turistbrosjyrene. Stranda i Ao Nang er ikke en typisk badestrand, men det går an å bade på den borteste delen av stranda. Fra Ao Nang drar longtailbåtene ut til vakre øyer og strender og du kan snorkle og dykke. De spennende klippeformasjonene lokker også klatrere hit, og det finnes en mengde klatreruter i alle vanskelighetsgrader.

I høysesongen for å reise til Thailand, november til april, når båttrafikken er regelmessig er Krabi ypperlig i kombinasjon med Phuket, Phi Phi eller Koh Lanta.

BRYLLUP: Krabi i Thailand er et av de mest populære reisemålene for å arrangere bryllup i Thailand. OrkideEkspressen har norsk bryllupsplanlegger i Krabi. Bestiller du reisen hos oss får du mange gode tips til planleggingen av den store dagen. Vår bryllupsplanlegger ordner alt, blomster, frisør, middag. Alle detaljer tas hånd om på profesjonelt vis. En vakrere ramme rundt den store dagen enn strand, sol og og hav skal man lete lenge etter. Tillat dere å nyte begivenheten og la andre ta hånd om detaljene.

Tema bryllup i Thailand

Som en av få operatører i området har vi et norskeid serviceapparat i Krabi og Phuket, Krabi Spesialisten som drives av Ingeborg Kristensen. Krabi Spesialisten sørger for at du trygt blir hentet på flyplassen, og Ingeborgs skandinavisktalende team kan under ferien hjelpe deg å arrangere diverse utflukter. Turen med longtailbåt til de vakre små øyene rett utenfor er av de mest populære utfluktene. Eller man kan være med på cruise i solnedgangen. De kan også arrangere utflukter til den nærliggende nasjonalparken Khao Sok for å nevne noe.

Aonang Beach, Krabi

Railay Beach, Krabi

Snorkling ved Poda Beach

Koh Hong, en av mange øyer du kan besøke i Krabi

Koh Hong

Solnedgang over Tubkaek

Krabi

Går du i giftetanker? Vi samarbeider med norsk bryllupsplanlegger i Krabi.

Krabi er kjent som et mekka for klatrere.

Tiger Cave-tempelet, Krabi

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: