Hyatt Regency Hua Hin

Avslappende atmosfære og upåklagelige service – vårt favoritthotell i Hua Hin!

NYHET. Fra og med høsten 2019 kan hotellet tilby renoverte Guestroom og Deluxe-rom!

Hyatt Regency Hua Hin ligger rett på stranden og tilbyr overnatting i god standard. Hotellets 204 rom og suiter er spredt i en vakker hage med fontener og palmetrær. Det laguneformede svømmebassenget slynger seg gjennom hele anlegget. Flesteparten av rommene i andre og tredje etasje har balkong mens Deluxe-rommene på bakkeplan har innebygd terrasse og et utvidet oppholdsrom. En rekke aktiviteter er tilgjengelig for hotellets gjester, som trimrom, tennisbane og yoga.  For de yngste har hotellet egen barneklubb og spillrom med Playstation-maskiner.

Som et godt 4-stjernershotell har Hyatt Regency flere restauranter som serverer utmerket mat. Prøv for all del McFarland House. Restauranten befinner seg i et hundre år gammelt hus og serverer nydelig mat nede ved stranden. Ellers kan du velge i både asiatiske og vestlige favoritter. I helgene kan du spasere til det populære og koselige helgemarkedet Cicada. Her kan du shoppe og spise god, lokal mat fra fredag til søndag kveld. Hua Hin sentrum er en kort taxi-tur unna.

Regency Club
Om du er av de som liker å unne deg det lille ekstra mens du er på ferie, kan vi anbefale oppgradering til Club-rom. Disse rommene ligger i en atskilt del av hotellet med eget basseng og lounge. En rekke fordeler er forbeholdt hotellets Club-gjester, bl.a. eget frokostområde og gratis servering av kaffe, te og forfriskninger hele dagen gjennom. Mellom kl. 17 og 19 serveres gratis øl, vin, snacks og småretter. Club-gjester har også tilgang til eget område med solsenger på plenen ved stranden. Se våre reiseforslag for priser og mer info.

Presentasjonsvideo av Hyatt Regency:

The Barai 
Spa-avdelingen, The Barai, ligger tilbaktrukket og skjermet, er en riktig oase av fred og ro. Behandlinger er populært, også blant gjester utenfra, så reservasjon er nødvendig. Du må gjerne kjøpe en pakke som inkluderer spabehandlinger hos oss i forkant av reisen. Vi har gunstige priser på avdelingens basis-behandlinger. The Barai har også 8 spa-suiter for den som ønsker et fullkomment velværeopphold i Hua Hin.

Presentasjonsvideo av The Barai:

Merk at vannstanden i Hua Hin varierer noe, ikke bare med høyvann og lavvann, men også gjennom året. I vinterhalvåret er vannstanden høyere, og da kan stranda være nesten borte ved høyvann.

Hyatt Regency med sitt laguneformede basseng

Guestroom

Deluxe

Hyatt Regency Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin

Hyatt Regency Hua Hin

Aktuelle reiseforslag

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: