Hua Hin

Reisetid

3 t fra Bangkok

Beste årstid

Hele året

Høres det fristende ut å reise til Hua Hin i Thailand? Hua Hin er et ypperlig feriested for deg som vil oppleve thailandsk dagligliv uten å gi slipp på de beste turistfasilitetene.

Hua Hin var opprinnelig en fiskerlandsby, men etter at kongefamilien bygget sommerresidensen sin utenfor Hua Hin i 1926, ble landsbyen raskt et populært feriested.

I dag er Hua Hin en moderne by som har alt du kan ønske deg når du er på ferie i Thailand, og kombinasjonen av turistfasiliteter og thailandsk dagligliv er mye av årsaken til at feriestedet er så populært blant mange nordmenn. Når vi i tillegg vet at været er fint ved Thailandsbukta store deler av året, er det enda enklere å forstå at så mange legger ferien sin til denne delen av Thailand.

Nattmarkedet er livlig – med shopping og gode restauranter. Er du tidlig oppe, og vil oppleve et ekte marked, er Chatchai rett ved nattmarkedet artig å få med seg. Bor du på et av de flotte hotellene rett sør for byen, har du det hyggelige weekendmarkedet rett i nærheten.

Beliggenheten gjør sitt til at en ferie i Hua Hin er perfekt å kombinere både med en storbyferie i Bangkok og idyllisk øyliv på nydelige Koh Talu.

 

Aktuelle reiseforslag

Hoteller

Hvordan fungerer vår bookingsprosess?

 • Finn din reise

  Finn din reise

  Ta utgangspunkt i destinasjon og tema, eller bruk søkefeltet til å finne din reise.
 • Snakk med oss

  Snakk med oss

  Snakk med en reiserådgiver om dine ønsker, og få gode tips basert på erfaring.
 • Få et forslag

  Få et forslag

  Få et uforpliktende tilbud på det som kan bli din drømmereise.
 • Tilpass reisen

  Tilpass reisen

  Gjør de justeringene du ønsker på reiseforslaget ditt.
 • Pakk kofferten

  Pakk kofferten

  Når du er fornøyd, fikser vi resten. Husk pass og tannbørste. God tur!

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: