På denne reisen opplever du noen av Argentinas høydepunkter. I hovedstaden Buenos Aires får du bysightseeing med lokalguide og det blir tangoshow med middag. Ellers er det tid til å se seg rundt på egen hånd. Mendoza er vindistriktet, her får du en heldags vintur med gourmet lunsj. Iguazu vannfallene kan nesten ta pusten fra deg, lett å forstå at de er på verdensarvlisten. Vi ser vannfallene fra både argentinsk og brasiliansk side. Det er basert på at to reiser sammen, og noen steder er det privat transport, mens andre steder er det utflukter og transporter sammen med andre. Vi velger å inkludere utflukter med guide, så får du det aller beste utbytte av turen, selv om reisen er på egenhånd.

Inkludert i prisen:
Flyreise KLM Oslo – Buenos Aires t/r
Flypass innenlands i Argentina
2 overnattinger med frokost i Buenos Aires
2 overnattinger med frokost i Mendoza
2 overnattinger med frokost i Iguazu
1 overnatting med frokost i Buenos Aires
Tango show med middag
Sightseeing Buenos Aires
Vinutflukt Mendoza
Utflukt Iguazu fallene argentinsk side (UNESCO)
Utflukt Iguazu fallene brasiliansk side

Forbehold om at det er ledig plasser  på bestillingstidspunktet.

  • Flyreise fra Oslo om ettermiddagen med KLM. Flybytte i Amsterdam og videre reise om natten.

  • Ankomst Buenos Aires ved seks-tiden om morgenen. Transport til hotellet. Det blir to overnattinger i Buenos Aires. Dagen til egen disposisjon til å utforske byen eller slappe av etter reisen.

  • Frokost på hotellet. I dag er det 4 timers bysightseeing med guide, resten av dagen til egen disposisjon. Om kvelden er det tangoshow med middag.

  • Etter frokost privat transport til den nasjonale flyplassen for to timers flytur til Mendoza. Ved ankomst Mendoza er det privat transport til hotellet hvor det blir to netter.

  • Etter frokost er det heldagstur i vinområdet med gourmetlunsj inkludert.

  • Frokost på hotellet i Mendoza. Flyreise fra Mendoza til Iguazu med flybytte i Buenos Aires. Transport fra flyplassen til hotellet i Iguazu. Sen ankomst til hotellet. Det blir to overnattinger i Iguazu.

  • Frokost. Heldags sightseeing på den argentinske siden av fossefallene. Besøket i nasjonalparken er dels med parktoget og dels til fots på flere kilometer anlagte stier, trapper og broer hvor man kommer tett inn til fallene. Hvilke krefter!

  • Frokost. Dagsutflukt over grensen til Brasil. Enda en fantastisk opplevelse venter. Fra denne siden har du fossene litt mer på avstand og får mer oversiktsbilder. Så går man stier og trapper ned fjellsiden og kommer helt inntil vannfallet. Turen går tilbake til Argentina og flyplassen. Flyreise fra Iguazu til Buenos Aires om kvelden, flytid 2 timer. En overnatting i Buenos  Aires.

  • Frokost. Formiddagen til egen rådighet. Transport til flyplassen og avreise med KLM ved 16-tiden.

  • Ankomst Amsterdam om morgenen og flybytte for videre reise til Oslo.

Send en forespørsel på denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Bestill denne reisen

Tilbake til reiseforslag

Få nyhetsbrev med reiseinspirasjon og gode tilbud: